Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Protecta FR Acrylic 310ml Fehér tűzálló tömítőmassza

Ár:
1.900 Ft
1.750 Ft + ÁFA ( 2.223 Ft )
Cikkszám: 700030
Gyártói cikkszám: P005
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Protecta FR Acrylic 310ml  Fehér tűzálló tömítőmassza

A  Protecta® FR Acrylic magas specifikációjú készítmény, melynek célja a tűz, füst és gázok terjedésének megakadályozása a (tűzgátló) falak és padlók áttörésein.

Az FR Acrylic tűz hatására kitágul, ezáltal zárja a nyílásokat. Kompatibilis a legtöbb anyaggal (kivéve néhány porózus felületet), azonban nem szabad bitumenes anyagokkal közvetlenül érintkeznie.

További előnyei, hogy kiváló a hangszigetelése, környezet- és felhasználóbarát (EC 1PLUS), élettartama pedig akár 30 év is lehet.

Polyseam

A Protecta® termékcsoport jelenleg az egyik legátfogóbb passzív tűzvédelmi termékkörrel rendelkezik, olyan minőségi rendszereket kínál, amelyek megfelelnek a mai építési és építkezési projektek legszigorúbb követelményeinek. A gyártmányok legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat, együttműködve a nagyobb laboratóriumokkal (UL, EXOVA, SP, BRE). Minden termékük és a hozzájuk széles körben kapcsolódó alkalmazások CE-jelöléssel rendelkeznek, és alaptermékeik mindegyikének van ETA jelölése (Európai Műszaki Értékelés).

A Protecta® tűzálló termékeit a Polyseam vállalat gyártja, melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Huddersfieldben található, ahol a kutatás-fejlesztéssel, a termeléssel, a forgalmazással és a nemzetközi ügyfélszolgálattal egyaránt foglalkoznak. A vállalatnak kirendeltségei vannak az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svédországban, valamint számos szerződött viszonteladó képviseli világszerte.

A Polyseam vállalat építőmérnököket, tűzvédelmi mérnököket és vegyészeket foglalkoztat a közös célok elérése érdekében, hogy magas minőségű termékeket és mellé megbízható terméktámogatást nyújthasson. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek mind a késztermékek, mind a gyártási folyamatok környezetre káros, veszélyes anyagok kibocsátásának mérséklésére, teljes mentességére.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!