Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Protecta FR Foam 750ml tűzálló hab (gun)

Ár:
5.190 Ft
4.790 Ft + ÁFA ( 6.083 Ft )
Cikkszám: 700093
Gyártói cikkszám: P166
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Protecta FR Foam 750ml tűzálló hab (gun)

Protecta® FR Foam hab egy tűzvédelmi osztályú építőhab, amely jó akusztikus tulajdonsággal rendelkezik .

Protecta® FR Foam hab megfelel a 240 perces tűzállósági követelménynek 20 cm mélységben, továbbá alkalmas a Leca és hasonló betonelemek közötti gyors és gazdaságos tömítésre, ahol további felületkezelés nem szükséges.

 

Polyseam

A Protecta® termékcsoport jelenleg az egyik legátfogóbb passzív tűzvédelmi termékkörrel rendelkezik, olyan minőségi rendszereket kínál, amelyek megfelelnek a mai építési és építkezési projektek legszigorúbb követelményeinek. A gyártmányok legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat, együttműködve a nagyobb laboratóriumokkal (UL, EXOVA, SP, BRE). Minden termékük és a hozzájuk széles körben kapcsolódó alkalmazások CE-jelöléssel rendelkeznek, és alaptermékeik mindegyikének van ETA jelölése (Európai Műszaki Értékelés).

A Protecta® tűzálló termékeit a Polyseam vállalat gyártja, melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Huddersfieldben található, ahol a kutatás-fejlesztéssel, a termeléssel, a forgalmazással és a nemzetközi ügyfélszolgálattal egyaránt foglalkoznak. A vállalatnak kirendeltségei vannak az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svédországban, valamint számos szerződött viszonteladó képviseli világszerte.

A Polyseam vállalat építőmérnököket, tűzvédelmi mérnököket és vegyészeket foglalkoztat a közös célok elérése érdekében, hogy magas minőségű termékeket és mellé megbízható terméktámogatást nyújthasson. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek mind a késztermékek, mind a gyártási folyamatok környezetre káros, veszélyes anyagok kibocsátásának mérséklésére, teljes mentességére.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!