Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Protecta FR Graphite 310ml Grafit tűzálló tömítőmassza

Ár:
2.690 Ft
2.470 Ft + ÁFA ( 3.137 Ft )
Cikkszám: 700072
Gyártói cikkszám: P010
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Protecta FR Graphite 310ml Grafit tűzálló tömítőmassza

A Protecta® FR Graphite egy vízbázisú tűzgátló tömítőanyag, amely hőre táguló grafitanyagot tartalmaz. Ez az anyag még extrémebb áttöréseknél is használható, például az EI 180 kábeltálcák és Ø 110 mm átmérőjű műanyag csövek esetében.

A Protecta FR Graphite tűz hatására kitágul, gátolja a gázok, füst terjedését, és a legtöbb felületen használható. Környezet- és felhasználóbarát, élettartama akár 30 év is lehet.

Polyseam

A Protecta® termékcsoport jelenleg az egyik legátfogóbb passzív tűzvédelmi termékkörrel rendelkezik, olyan minőségi rendszereket kínál, amelyek megfelelnek a mai építési és építkezési projektek legszigorúbb követelményeinek. A gyártmányok legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat, együttműködve a nagyobb laboratóriumokkal (UL, EXOVA, SP, BRE). Minden termékük és a hozzájuk széles körben kapcsolódó alkalmazások CE-jelöléssel rendelkeznek, és alaptermékeik mindegyikének van ETA jelölése (Európai Műszaki Értékelés).

A Protecta® tűzálló termékeit a Polyseam vállalat gyártja, melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Huddersfieldben található, ahol a kutatás-fejlesztéssel, a termeléssel, a forgalmazással és a nemzetközi ügyfélszolgálattal egyaránt foglalkoznak. A vállalatnak kirendeltségei vannak az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svédországban, valamint számos szerződött viszonteladó képviseli világszerte.

A Polyseam vállalat építőmérnököket, tűzvédelmi mérnököket és vegyészeket foglalkoztat a közös célok elérése érdekében, hogy magas minőségű termékeket és mellé megbízható terméktámogatást nyújthasson. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek mind a késztermékek, mind a gyártási folyamatok környezetre káros, veszélyes anyagok kibocsátásának mérséklésére, teljes mentességére.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!