Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Protecta FR Acrylic 600ml Fehér tűzálló tömítőmassza fóliában

Protecta
2.390 Ft
2.090 Ft + ÁFA ( 2.654 Ft )
Menny.:db
Gyártói cikkszám: P022
Cikkszám: 700073
Elérhetőség: Raktáron
2.390 Ft
2.090 Ft + ÁFA ( 2.654 Ft )
Menny.:db

Leírás

Protecta FR Acrylic 600ml  Fehér tűzálló tömítőmassza fóliában

A  Protecta® FR Acrylic magas specifikációjú készítmény, melynek célja a tűz, füst és gázok terjedésének megakadályozása a (tűzgátló) falak és padlók áttörésein.

Az FR Acrylic tűz hatására kitágul, ezáltal zárja a nyílásokat. Kompatibilis a legtöbb anyaggal (kivéve néhány porózus felületet), azonban nem szabad bitumenes anyagokkal közvetlenül érintkeznie.

További előnyei, hogy kiváló a hangszigetelése, környezet- és felhasználóbarát (EC 1PLUS), élettartama pedig akár 30 év is lehet.

Polyseam

A Protecta® termékcsoport jelenleg az egyik legátfogóbb passzív tűzvédelmi termékkörrel rendelkezik, olyan minőségi rendszereket kínál, amelyek megfelelnek a mai építési és építkezési projektek legszigorúbb követelményeinek. A gyártmányok legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat, együttműködve a nagyobb laboratóriumokkal (UL, EXOVA, SP, BRE). Minden termékük és a hozzájuk széles körben kapcsolódó alkalmazások CE-jelöléssel rendelkeznek, és alaptermékeik mindegyikének van ETA jelölése (Európai Műszaki Értékelés).

A Protecta® tűzálló termékeit a Polyseam vállalat gyártja, melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Huddersfieldben található, ahol a kutatás-fejlesztéssel, a termeléssel, a forgalmazással és a nemzetközi ügyfélszolgálattal egyaránt foglalkoznak. A vállalatnak kirendeltségei vannak az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svédországban, valamint számos szerződött viszonteladó képviseli világszerte.

A Polyseam vállalat építőmérnököket, tűzvédelmi mérnököket és vegyészeket foglalkoztat a közös célok elérése érdekében, hogy magas minőségű termékeket és mellé megbízható terméktámogatást nyújthasson. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek mind a késztermékek, mind a gyártási folyamatok környezetre káros, veszélyes anyagok kibocsátásának mérséklésére, teljes mentességére.

Youtube videók

Hasonló termékek

Protecta FR Acrylic 310ml Fehér tűzálló tömítőmassza

Gyártó: Protecta
Gyártói cikkszám: P005
1.900 Ft 1.750 Ft + ÁFA

Protecta FR Graphite 310ml Grafit tűzálló tömítőmassza

Gyártó: Protecta
Gyártói cikkszám: P010
2.690 Ft 2.470 Ft + ÁFA

Protecta Graft Multi Purpose Wipes univerzális törlőkendő 100db

Gyártó: Protecta
Gyártói cikkszám: GFT039-WIP-GB
4.890 Ft 4.390 Ft + ÁFA

CELO 300APP kinyomó pisztoly

Gyártó: Celo
Gyártói cikkszám: 300APP
5.133 Ft + ÁFA

Protecta tűzvédelmi falmatrica 100 db/tekercs

Gyártó: Protecta
Gyártói cikkszám: PTFM-1
5.990 Ft + ÁFA

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!