Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Protecta FR Graphite Plate D59mm grafit lemez

Ár:
890 Ft + ÁFA ( 1.130 Ft )

KÖR ALAKÚ Ø 59 mm

Cikkszám: 700111
Gyártói cikkszám: P211
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Protecta FR Graphite Plate D59mm grafit lemez

A Protecta® FR Graphite Plate egy előformált, öntapadó, hőre táguló lemez, ami a tűzgátlás helyreállítására használható rugalmas falszerkezeteknél, melyekben műanyag fali kapcsolódobozok találhatóak.

A grafit lemez azonnal reagál a tűzre a hő által, automatikusan megduzzad és kitölti a dobozt, ezzel gátolva a tűz és füst átszivárgását.

A könnyű és gyors telepítést az előformázás is segíti; kétféle kiszerelésben kapható:

  • kör alakban, Ø 59 mm;
  • négyzetes alakban, 45 x 45 mm.

Polyseam

A Protecta® termékcsoport jelenleg az egyik legátfogóbb passzív tűzvédelmi termékkörrel rendelkezik, olyan minőségi rendszereket kínál, amelyek megfelelnek a mai építési és építkezési projektek legszigorúbb követelményeinek. A gyártmányok legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat, együttműködve a nagyobb laboratóriumokkal (UL, EXOVA, SP, BRE). Minden termékük és a hozzájuk széles körben kapcsolódó alkalmazások CE-jelöléssel rendelkeznek, és alaptermékeik mindegyikének van ETA jelölése (Európai Műszaki Értékelés).

A Protecta® tűzálló termékeit a Polyseam vállalat gyártja, melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Huddersfieldben található, ahol a kutatás-fejlesztéssel, a termeléssel, a forgalmazással és a nemzetközi ügyfélszolgálattal egyaránt foglalkoznak. A vállalatnak kirendeltségei vannak az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svédországban, valamint számos szerződött viszonteladó képviseli világszerte.

A Polyseam vállalat építőmérnököket, tűzvédelmi mérnököket és vegyészeket foglalkoztat a közös célok elérése érdekében, hogy magas minőségű termékeket és mellé megbízható terméktámogatást nyújthasson. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek mind a késztermékek, mind a gyártási folyamatok környezetre káros, veszélyes anyagok kibocsátásának mérséklésére, teljes mentességére.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!