Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Protecta FR Putty Cord D15 5x20cm tűzálló kitt

Ár:
5.490 Ft
4.990 Ft + ÁFA ( 6.337 Ft )
Cikkszám: 700112
Gyártói cikkszám: P245
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Protecta FR Putty Cord D15 5x20cm tűzálló kitt

A Protecta® FR Putty Cord egy könnyen használható tűzgátló és hangtömítő, szabadon formázható kitt. A tömítés kézzel felrakható, újra szerelhető, és újra használható a szabadon formázható tulajdonságai miatt.

A Protecta® FR Putty Cord terméket úgy fejlesztették ki, hogy könnyen elhelyezhető legyen olyan áttöréseknél, ahol a rendelkezésre álló nyílás nagyon keskeny, ahol egyáltalán nincs rés, és ahol nehézkes vagy lehetetlen a hagyományos tűzgátló megoldások használata a szükséges mélység és a támogató anyagok hiánya miatt.

Polyseam

A Protecta® termékcsoport jelenleg az egyik legátfogóbb passzív tűzvédelmi termékkörrel rendelkezik, olyan minőségi rendszereket kínál, amelyek megfelelnek a mai építési és építkezési projektek legszigorúbb követelményeinek. A gyártmányok legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat, együttműködve a nagyobb laboratóriumokkal (UL, EXOVA, SP, BRE). Minden termékük és a hozzájuk széles körben kapcsolódó alkalmazások CE-jelöléssel rendelkeznek, és alaptermékeik mindegyikének van ETA jelölése (Európai Műszaki Értékelés).

A Protecta® tűzálló termékeit a Polyseam vállalat gyártja, melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Huddersfieldben található, ahol a kutatás-fejlesztéssel, a termeléssel, a forgalmazással és a nemzetközi ügyfélszolgálattal egyaránt foglalkoznak. A vállalatnak kirendeltségei vannak az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svédországban, valamint számos szerződött viszonteladó képviseli világszerte.

A Polyseam vállalat építőmérnököket, tűzvédelmi mérnököket és vegyészeket foglalkoztat a közös célok elérése érdekében, hogy magas minőségű termékeket és mellé megbízható terméktámogatást nyújthasson. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek mind a késztermékek, mind a gyártási folyamatok környezetre káros, veszélyes anyagok kibocsátásának mérséklésére, teljes mentességére.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!