Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DSC 601PH hagyományos kombinált optikai füst- és hőérzékelő

DSC
6.172 Ft + ÁFA ( 7.838 Ft )
Gyártói cikkszám: 601PH
Cikkszám: 310045

KIFUTÓ TERMÉK!

A készlet erejéig kapható.

6.172 Ft + ÁFA ( 7.838 Ft )

Leírás

DSC 601PH hagyományos kombinált optikai füst- és hőérzékelő

  • Hagyományos 600-as sorozatú kombinált érzékelő.
  • Kétvezetékes bekötés.
  • 60 °C-on riasztást ad (24 V-os tápfeszültség mellett).
  • Gyors hőmérsékletnövekedés esetén megnöveli az optikai füstérzékelő érzékenységét.
  • Kompatibilis aljzatok: 4B, 4B-D, 5B, MC600, MUB-RV (4 vezetékes bekötéshez).
  • Kompatibilis hangjelzős aljzatok: 601SB, 601SBD.

DSC

A DSC (Digital Security Controls) a világ egyik vezető cége az elektronikai biztonság területén. Az 1979-es megalapítás óta a történetében az innováció áll a középpontban. A DSC mutatta be az iparág első kis és vonzó biztonsági billentyűzetét és a mikroprocesszoros riasztó központokat, amelyek új szabványokat állítottak fel a teljesítmény, a kényelem és a könnyű használhatóság érdekében.

A DSC szakértői vezető szerepet játszanak az elektronikai biztonság terén a vállalat megalakulása óta. Legyen szó a forradalmian új vezérlőpanelekről, az iparágban vezető IP riasztás-felügyeleti termékekről, vagy akár a korszerű, önálló vezeték nélküli panelekről, akár az otthonokban, akár a vállalkozásokban a DSC mindig is a biztonságtechnikai piac megkerülhetetlen szereplője.

A DSC világszerte ismert márka, székhelye Torontóban található. Viszonteladói partnerei is elismert szakértők, több mint 140 országban dolgoznak a kiváló teljesítmény és a megbízhatóság érdekében. A legmodernebb DSC gyárak Kanadában és Olaszországban vannak, a vezető mérnökök és biztonsági szakértők csapatai folyamatosan fejlesztik a minőségi, megbízható biztonsági termékek következő generációit. Elkötelezettek a legkorszerűbb ISO minőségbiztosítási szabványok és a Six Sigma módszertan iránt, fő céljuk a termékekkel kapcsolatos kiváló termékhatékonyság, a magas szintű teljesítmény és a megbízhatóság.

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!