Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ultracell akkumulátor UL 40-12 12V/40Ah

Ár:
24.000 Ft + ÁFA ( 30.480 Ft )

Öt éves élettartam (20 oC)

Gondozásmentesen használható.

Cikkszám: 380005
Gyártói cikkszám: UL40-12
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Ultracell akkumulátor UL 40-12 12V/40Ah

Ultracell UL akkumulátorok

Az Ultracell (UK) Limited liverpooli székhelyű, 1999-ben alakult vállalkozás. Vezető szerepet tölt be a világon a szelepvezérelt ólom-sav akkumulátorok piacán. Több mint hatvan országban használják kiváló minőségű, költséghatékony termékeiket, melyek egyes részeit – a műanyagot, a vezetőket és az elektrolitot - újrahasznosítják.

Felhasználásuk

Az akkumulátorok elektronikai és ipari felhasználásra alkalmasak ott, ahol szükséges az egyenáramú teljesítmény: biztonságtechnikai rendszerek, vészvilágítások, tápegységek, stb. Az Ultracell UL akkumulátorok oxigénrekombinációs technológiájuknak köszönhetően gondozásmentesen használhatók.

Előnyei

PbCaSn ötvözettel borított rácslemezei lehetővé teszik a kevesebb gázképződést és önkisülést. Az akkumulátorok tartályának anyaga ABS műanyag, mely megnöveli szilárdságát, ezáltal tartósabbá is teszi. Az UL sorozat tagjai használatosak tartalék áramforrásként is, főként áramkimaradás vagy hirtelen energiaingadozás esetén.

Élettartam

Élettartamukat befolyásolja a töltés módja és a tárolási hőmérséklet, működési környezet. Az általunk forgalmazott Ultracell UL akkumulátorok élettartama öt év (20 oC-os környezetben). Biztonságtechnikai rendszerek esetében ajánlott a 3 évenkénti csere!

A zöldebb jövő

Hisszük, hogy a vállalkozások is felelősek a jó környezeti gyakorlat megvalósításáért és a környezet fenntartható módon történő használatáért. Ezért elkötelezettek vagyunk környezeti hatásunk csökkentéséért és környezetvédelmi teljesítményünk folyamatos javításáért. Ez üzleti stratégiánk és működési módszerünk alapvető része.

Ultracell újrahasznosítás

Az akkumulátorok újra hasznosítása az akkumulátorok rekonstrukcióját jelenti régi elemkomponensek, pl. műanyag és VRLA elemek felhasználása révén. Az elemek belsejében lévő elektrolitokat két különböző újra hasznosítási eljárással is hasznosítani lehet, amely magában foglalja az elektrolitok semlegesítését és azok kémiai kezelését, így azok új akkumulátoron belül felhasználhatók.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!