Falra szerelhető Rack szekrények

Fali Rack szekrények
Falra szerelhető Rack szekrények a Pulsartól. Kiválóan használhatóak CCTV, beléptető, RTV, LAN vagy egyéb IT rendszerekhez kisebb cégek vagy háztartások esetében is. Célja a beépített eszközök mechanikus védelme és azok esztétikus szerelése.
A Pulsar cégről
Az 1994-es alapítású, lengyelországi Pulsar cég fő profilja tápegységek tervezése és gyártása, valamint riasztórendszerek, beléptető és CCTV rendszerek kiegészítőinek gyártása. Termékkínálatuk folyamatosan bővül, új termékeik alapja az alapos piaci igényfelmérés és elemzés valamint az üzleti partnerekkel való folyamatos kommunikáció. Az általa használt gépeket és eszközöket  folyamatosan modernizálja a magas minőség érdekében, lehetővé téve ezáltal a termékkínálat bővítését és a szolgáltatás minőségének növelését.
Minősítések
A gyártás során a készülő termékek többször is átesnek teljes körű ellenőrzésen, az erre akkreditált laboratóriumban az eszközök LVD és EMC teszteléseken mennek keresztül, melyek megfelelnek a szabványos minőség ellenőrzési követelményeknek, melyet CE minősítés igazol. A Pulsar ISO 9001 minőség irányítási rendszerrel rendelkezik.

Összesen 3 találat

Összesen 3 találat