DVC DCA-BV5243 AHD IR csőkamera 1080p 2,8-12mm varif. objektív, D-WDR, IP66

Cikkszám: 120058

17 400 Ft + ÁFA

DVC DCA-BV5243 AHD IR csőkamera

1080p 2,8-12mm varif. objektív, D-WDR, IP66

Cikkszám: 120058 Kategória:

DVC_AHD_DVR_felhasznaloi_kezikonyv1

iDEA DVC katalógus

Leírás

DVC DCA-BV5243 AHD IR csőkamera 1080p 2,8-12mm varif. objektív, D-WDR, IP66

DVC DCA-BV5243 AHD IR csőkamera

  • Kompakt kültéri IR kamera
  • analóg videó technika
  • 2,8-12 mm varifokális objektív
  • F1.2 zár
  • 1080p felbontás
  • 30-40 m IR hatótávolság
  • AGC képstabilizálás
  • 12V DC tápegység

A DVC AHD video rendszerek előnyei

Az AHD technológia a 4Mpx felbontással közelebb került az IP videóhoz. Az analóg jelátvitel használatával koax kábelen keresztül lehetőség van olyan rendszerek létrehozására, melyekkel nagy távolságokat kell áthidalni – akár 500 méterig.  A képminőségnél 4Mpx, 2Mpx vagy 1Mpx is használható.

4 az 1-ben technológia

Minden DVC® AHD rögzítőnél lehetőség van az összes HD analóg technológia csatlakoztatására. A rögzítő menüjében egy egyszerű beállítással kiválasztható a kívánt analóg protokoll vagy a klasszikus analóg technológia. A 4 az 1-ben technológia lehetőséget ad arra, hogy minden DVC® AHD kamera az összes analóg módban működjön, így az összes HD analóg rögzítővel kompatibilis: AHD, HD TVI, HD CVI valamint a klasszikus analóg rögzítőkkel szintén.

Vezérlés koax kábelen keresztül – COC (Control Over Coax)

A DVC® AHD kamerák vezérlése koax kábelen keresztül lehetőséget ad a kamera OSD menüjébe történő belépésre a rögzítőről. Ezen felül, csak a koax kábel használatával lehetőség van a DVC® AHD PTZ kamerák vezérlésére további kábelek használata nélkül az RS485 csatlakozáshoz. Így a kamerák kezelése sokkal egyszerűbb, hisz nem kell fizikailag hozzáférni a kamerához, a PTZ kameráknál nincs szükség további kábelek használatára.

SuperLive PLUS – mobilapplikáció DVC® AHD és IP technológia

Minden DVC® rögzítő támogatja az ingyenes mobil applikációt a SuperLive Plus-t, mely letölthető okostelefonra, tabletre. Elérhető az AppStore-ban és a Google Play áruházban. Az applikáció alkalmas kamerák élőképének megnézésére rögzítőn keresztül, helyi felvétel rögzítésére a mobil SD kártyájára, és felvételek visszanézésére SD kártyáról, valamint riasztások és értesítések – mozgásérzékelés vagy riasztás – fogadására a rögzítőről.