DSC WS4904W vezeték nélküli mozgásérzékelő, lítium elemes

Cikkszám: 240050

8 990 Ft + ÁFA

DSC WS4904W vezeték nélküli mozgásérzékelő, lítium elemes

WS4904 telepítői utasítás

DSC Mabisz 3

Leírás

DSC WS4904W

DSC WS4904W vezeték nélküli mozgásérzékelő, lítium elemes

Termékjellemzők:

  • Bravo 3D alapú érzékelő
  • Automatikus adás lekapcsolás (elem takarékos üzemmód)
  • Cserélhető lencse: függöny, folyosó
  • 1 db hosszú élettartamú lítium elem
  • Működési frekvencia: 433 Mhz

DSC

A DSC (Digital Security Controls) a világ egyik vezető cége az elektronikai biztonság területén. Az 1979-es megalapítás óta a történetében az innováció áll a középpontban. A DSC mutatta be az iparág első kis és vonzó biztonsági billentyűzetét és a mikroprocesszoros riasztó központokat, amelyek új szabványokat állítottak fel a teljesítmény, a kényelem és a könnyű használhatóság érdekében.

A DSC szakértői vezető szerepet játszanak az elektronikai biztonság terén a vállalat megalakulása óta. Legyen szó a forradalmian új vezérlőpanelekről, az iparágban vezető IP riasztás-felügyeleti termékekről, vagy akár a korszerű, önálló vezeték nélküli panelekről, akár az otthonokban, akár a vállalkozásokban a DSC mindig is a biztonságtechnikai piac megkerülhetetlen szereplője.

A DSC világszerte ismert márka, székhelye Torontóban található. Viszonteladói partnerei is elismert szakértők, több mint 140 országban dolgoznak a kiváló teljesítmény és a megbízhatóság érdekében. A legmodernebb DSC gyárak Kanadában és Olaszországban vannak, a vezető mérnökök és biztonsági szakértők csapatai folyamatosan fejlesztik a minőségi, megbízható biztonsági termékek következő generációit. Elkötelezettek a legkorszerűbb ISO minőségbiztosítási szabványok és a Six Sigma módszertan iránt, fő céljuk a termékekkel kapcsolatos kiváló termékhatékonyság, a magas szintű teljesítmény és a megbízhatóság.