Detnov DOD-220A intelligens optikai füstérzékelő

Cikkszám: 310010

7 800 Ft + ÁFA

Detnov DOD-220A intelligens optikai füstérzékelő

RAL színekben is elérhető (rendelésre, egyedi ár alapján)!

Cikkszám: 310010 Kategória:

Detnov katalógus 2018

DOD-220A optikai füstézékelő TELJESÍTMÉNYIGAZOLÁS

Detnov ISO 9001 tanúsítvány

DXD-2XXA leírások

DOD220A optikai füstérzékelő

Leírás

Detnov DOD-220A intelligens optikai füstérzékelő

Detnov DOD-220A intelligens optikai füstérzékelő

A DETNOV 200-as sorozat a legújabb fejlesztések alkalmazásával készült. Az új külső és megjelenés az egyik legelegánsabb a piacon, megfelelő választási lehetőség a felhasználók számára. A sorozat négy tagból áll, úgy mint 58 ºC hősebesség érzékelő, 78 ºC hőmérséklet érzékelő, optikai füstérzékelő és egy kombinált optikai és hőmérséklet érzékelő. Mind kompatibilis a DETNOV CAD központokkal.
A 200 sorozatú analóg érzékelőket a PGD-200 modullal lehet programozni. A programozóval a dupla címzés hiba is elkerülhető, mert a címkezelés automatikus, így segítve a telepítési munkát. A központ és az érzékelők / modulok között 2x 1,5 mm2 sodrott és árnyékolt kábel szükséges, maximum 2 km-es távolságig. A telepítést zárt, visszatérő módon kell kialakítani, hogy megfeleljen az EN54 előírásainak.
Egy hurokra maximum 250 elem illeszthető, a megfelelő számú izolátor alkalmazásával.

A DOD-220A füstérzékelő kamrája a tervezésnek köszönhetően kiküszöböli a nem várt légáramlatokat, elősegíti az esetleges füst eljutását a kamra belsejébe. Az érzékelőbe érkező füstrészecskék miatt a szórt fény riasztást eredményez, ez a Tyndall-effektus. Az eszköz védett por és rovarok ellen is. Az idő múlásával vagy a környezeti hatások miatti szennyeződések káros hatásait belső algoritmus kompenzálja. Ez a téves riasztások csökkentése érdekében fontos.

Az érzékelőt a Z-200 aljzatba lehet szerelni. Az aljzat rendelkezik védelemmel illetéktelen hozzáférés akadályozása érdekében. Külön szerszám kell az eltávolításhoz. Fontos funkció a polaritás független bekötés, mellyel sok idő nyerhető a telepítés során.
A maximum védhető terület nagysága 60 m2, szerelési magassága 12 méter.