Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Telenot Cryplock HF-kódtasztatúra olvasó R/K-MD - zöld

Telenot
Gyártói cikkszám: 100077316
Cikkszám: 240123
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Telenot Cryplock HF-kódtasztatúra olvasó R/K-MD – zöld

Telenot Cryplock HF-kódtasztatúra olvasó R/K-MD – zöld

Az új generációs cryplock-RFID olvasókra jellemző a meggyőző minőség, a sokoldalúság és a kifinomult design!

A bejárat egyben az épület “névjegykártyája” is. Már ott megmutatkozik a stílus és igényesség. Ezért kínáljuk olvasóinkat többféle stílusban és színben, hogy tökéletes harmóniát alkosson az épülettel.

A TELENOT termékek egyike sem köti jobban össze a tökéletes megjelenést a hibátlan technikai működéssel, mint a HF-/cryplock R/K-MD kódtasztatúrás olvasó. Az elegáns vonalvezetés és a különböző színváltozatok meggyőző együttest alkotnak. A formailag szép és egyszerű tokozat minden ház homlokzatába és belső terébe harmonikusan illeszkedik. A használat során a hátulról megvilágított kezelőfelület elegáns és időtálló megjelenést biztosít. A mechanikai mozgó alkatrészek nélküli megoldás lehetővé teszi, hogy a berendezés minden időjárási körülmények között, a legnagyobb hidegben is megbízhatóan üzemeljen.

Az olvasók titkosított adatátvitele vezető technológiai irányt képvisel, és biztonsági szempontból minden igényt kielégít!

A standard HF-olvasónak további változatai az 55mm-es kapcsolódobozba építhető különböző uP-süllyesztett szerelésű változatok, továbbá Siedle (R-MD VARIO) és RITTO (R-MD RITTO) cégek kaputelefon egységeibe integrálható verziók.

A cryplock-olvasók közvetlenül csatlakoztathatóak a compact 80, a complex 200H/400H betörésjelző központok valamennyi típusának comlock interfészére, továbbá a comlock 410 ajtómodulra vagy a comlock 1030 kapcsoló modulra, a comlock 3000 beléptető kontrollerre vagy az FWA-BM rádiós vevőmodulra. A Transponder adatok titkosított átvitele a Mifare-DESfire-Transponderen 128 Bit AES kódolással történik. Ez a kódolás magas szintű biztonságot garantál. Az olvasók kiemelt védelme, szabotázsfelügyelete programozható módon a csatlakozóvezeték ciklikus lekérdezésével biztosított.

Környezetvédelmi besorolás VdS 2110 szerint: IV osztály

Érintésvédelem: IP64

Üzemi hőmérséklet: -25° -tól + 70° C-ig

Áramfevétel: max. 85 mA

Tápfeszültség: 10,2 – 15 V DC

A DESfire EV1 4k / 128-Bit-AES-titkosítás paraméterezéséhez a TWN4-USB író-/olvasóegység szükséges.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!