Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Protecta Steel Paint FR-1 White tűzálló acél festék fehér 20 literes vödörben

Ár:
79.900 Ft + ÁFA ( 101.473 Ft )
Cikkszám: 700145
Gyártói cikkszám: P299
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Protecta Steel Paint FR-1 White tűzálló acél festék fehér 20 literes vödörben

A Protecta Steel Paint FR-1 tűzgátló acélfesték különleges tulajdonságokkal rendelkező dekorációs festék teherbíró szerkezeti acélra.

Nem igényel alap- vagy fedőréteget ISO12944 szabvány C1, C2-es kategóriában, egyszerűen felhordható és száradás után könnyen tisztítható.

Ez a tartós beltéri acélfesték sima, gazdag és nem visszatükröződő bevonatot biztosít az acélfelületeken. Akár 60 perces tűzgátlás.

Felhordása spré alapú rendszerrel, ecsettel vagy hengerrel is történhet. A festék tartóssága legalább 12 év, így nagyon költséghatékony.

Nem mérgező, károsanyag kibocsátás-mentes, közel zéró VOC-vel.

Korróziós kategóriák:

    C1 – nagyon kicsi (iroda, lakás, normál beltéri közeg)

    C2 – kicsi (kismértékben szennyezett légkör, főleg vidéki terület)

    C3 – közepes (városi, ipari légkör, mérsékelt szennyezettség)

    C4 – nagy (ipari területek, mérsékelten sós légkörű tengerparti területek)

    C5-I – igen nagy (ipari) magas páratartalmú, agresszív légkörű ipari területek

    C5-M – igen nagy (tengeri) nagyon sós levegőjű vízparti és tengeri területek

Polyseam

A Protecta® termékcsoport jelenleg az egyik legátfogóbb passzív tűzvédelmi termékkörrel rendelkezik, olyan minőségi rendszereket kínál, amelyek megfelelnek a mai építési és építkezési projektek legszigorúbb követelményeinek. A gyártmányok legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat, együttműködve a nagyobb laboratóriumokkal (UL, EXOVA, SP, BRE). Minden termékük és a hozzájuk széles körben kapcsolódó alkalmazások CE-jelöléssel rendelkeznek, és alaptermékeik mindegyikének van ETA jelölése (Európai Műszaki Értékelés).

A Protecta® tűzálló termékeit a Polyseam vállalat gyártja, melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Huddersfieldben található, ahol a kutatás-fejlesztéssel, a termeléssel, a forgalmazással és a nemzetközi ügyfélszolgálattal egyaránt foglalkoznak. A vállalatnak kirendeltségei vannak az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svédországban, valamint számos szerződött viszonteladó képviseli világszerte.

A Polyseam vállalat építőmérnököket, tűzvédelmi mérnököket és vegyészeket foglalkoztat a közös célok elérése érdekében, hogy magas minőségű termékeket és mellé megbízható terméktámogatást nyújthasson. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek mind a késztermékek, mind a gyártási folyamatok környezetre káros, veszélyes anyagok kibocsátásának mérséklésére, teljes mentességére.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!