Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Protecta Service Coat FR-1 bevonat elektromos kábelekhez 3 literes vödörben

Protecta
29.200 Ft
26.500 Ft + ÁFA ( 33.655 Ft )
Menny.:db
Gyártói cikkszám: P226
Cikkszám: 700067
Elérhetőség: Raktáron
29.200 Ft
26.500 Ft + ÁFA ( 33.655 Ft )
Menny.:db

Leírás

Protecta Service Coat FR-1 bevonat elektromos kábelekhez 3 literes vödörben

A Protecta® Service Coat FR-1 egy vízbázisú, nem mérgező bevonat, melyet különböző éghető kábelek szigetelésének biztosítására terveztek. Kitűnő tűzgátló hatása tartós, környezetbarát, nedves ronggyal takarítható anélkül, hogy a védőréteget lemosná.

A Protecta® FR Board termékkel együttesen használható, mint további védőréteg, ezáltal magasabb tűzvédelmi besorolást nyújt.

 

Polyseam

A Protecta® termékcsoport jelenleg az egyik legátfogóbb passzív tűzvédelmi termékkörrel rendelkezik, olyan minőségi rendszereket kínál, amelyek megfelelnek a mai építési és építkezési projektek legszigorúbb követelményeinek. A gyártmányok legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat, együttműködve a nagyobb laboratóriumokkal (UL, EXOVA, SP, BRE). Minden termékük és a hozzájuk széles körben kapcsolódó alkalmazások CE-jelöléssel rendelkeznek, és alaptermékeik mindegyikének van ETA jelölése (Európai Műszaki Értékelés).

A Protecta® tűzálló termékeit a Polyseam vállalat gyártja, melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Huddersfieldben található, ahol a kutatás-fejlesztéssel, a termeléssel, a forgalmazással és a nemzetközi ügyfélszolgálattal egyaránt foglalkoznak. A vállalatnak kirendeltségei vannak az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svédországban, valamint számos szerződött viszonteladó képviseli világszerte.

A Polyseam vállalat építőmérnököket, tűzvédelmi mérnököket és vegyészeket foglalkoztat a közös célok elérése érdekében, hogy magas minőségű termékeket és mellé megbízható terméktámogatást nyújthasson. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek mind a késztermékek, mind a gyártási folyamatok környezetre káros, veszélyes anyagok kibocsátásának mérséklésére, teljes mentességére.

Protecta Graft Multi Purpose Wipes univerzális törlőkendő 100db

Gyártó: Protecta
Gyártói cikkszám: GFT039-WIP-GB
4.890 Ft 4.390 Ft + ÁFA

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!