Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Protecta FR Service Transit kábelátvezető cső 90x400mm

Protecta
12.600 Ft + ÁFA ( 16.002 Ft )
Menny.:db
Gyártói cikkszám: P259
Cikkszám: 700123
Elérhetőség: Raktáron
12.600 Ft + ÁFA ( 16.002 Ft )
Menny.:db

Leírás

Protecta FR Service Transit kábelátvezető cső 90x400mm

Protecta® FR Service Transit egy henger alakú, magas hőmérsékleten formázott műanyag csőből áll, mely tartalmaz egy grafit bázisú, hőre habosodó bélésanyagot, amely kitágul hő hatására, és kitölti az üres tereket, így meggátolja a füst, tűz és gázok terjedését. A Protecta® Service Transit három különböző hosszúságban kapható, 150mm, 250mm és 400mm. A tűzvédelmi előírás és az épületszerkezet vastagsága alapján válasszuk ki ezek közül a megfelelőt. Alkalmazható PVC-U, PVC-C, PE, LDPE, MDPE, HDPE, ABS, SAN+PVC és PP csövekhez, és minden kábelezéshez meghatározott átmérőig.

Polyseam

A Protecta® termékcsoport jelenleg az egyik legátfogóbb passzív tűzvédelmi termékkörrel rendelkezik, olyan minőségi rendszereket kínál, amelyek megfelelnek a mai építési és építkezési projektek legszigorúbb követelményeinek. A gyártmányok legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat, együttműködve a nagyobb laboratóriumokkal (UL, EXOVA, SP, BRE). Minden termékük és a hozzájuk széles körben kapcsolódó alkalmazások CE-jelöléssel rendelkeznek, és alaptermékeik mindegyikének van ETA jelölése (Európai Műszaki Értékelés).

A Protecta® tűzálló termékeit a Polyseam vállalat gyártja, melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Huddersfieldben található, ahol a kutatás-fejlesztéssel, a termeléssel, a forgalmazással és a nemzetközi ügyfélszolgálattal egyaránt foglalkoznak. A vállalatnak kirendeltségei vannak az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svédországban, valamint számos szerződött viszonteladó képviseli világszerte.

A Polyseam vállalat építőmérnököket, tűzvédelmi mérnököket és vegyészeket foglalkoztat a közös célok elérése érdekében, hogy magas minőségű termékeket és mellé megbízható terméktámogatást nyújthasson. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek mind a késztermékek, mind a gyártási folyamatok környezetre káros, veszélyes anyagok kibocsátásának mérséklésére, teljes mentességére.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!