Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Protecta FR Pipe Wrap 250mm tűzálló hőre táguló bandázs

Protecta
22.900 Ft + ÁFA ( 29.083 Ft )
Menny.:db
Gyártói cikkszám: P083
Cikkszám: 700090
Elérhetőség: Raktáron
22.900 Ft + ÁFA ( 29.083 Ft )
Menny.:db

Leírás

Protecta FR Pipe Wrap 250mm tűzálló, hőre táguló bandázs

Protecta® FR Pipe Wrap tűzálló bandázst úgy tervezték, hogy helyreállítsa a tűzvédelmi teljesítményét a rugalmas és merev falaknak, merev padló kiépítéseknek ott is, ahol a sok különböző kábel és fémcső áttörés van. Használható gyúlékony szigeteléssel és anélkül, műanyag csövekkel is, kombinálva a Protecta® EX Mortar tűzálló habarccsal és Protecta® FR Board szigetelő táblával.

Protecta® FR Pipe Wrap  grafit alapú csíkból áll, amely reagál a hőre, és lezárja a műanyag cső vagy csőszigetelés által hagyott nyílást.

A csővédő bandázst teljesen a csövek vagy szigetelés köré kell felszerelni,  a legkisebbtől Ø 400 mm átmérőig alkalmazható.

Polyseam

A Protecta® termékcsoport jelenleg az egyik legátfogóbb passzív tűzvédelmi termékkörrel rendelkezik, olyan minőségi rendszereket kínál, amelyek megfelelnek a mai építési és építkezési projektek legszigorúbb követelményeinek. A gyártmányok legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat, együttműködve a nagyobb laboratóriumokkal (UL, EXOVA, SP, BRE). Minden termékük és a hozzájuk széles körben kapcsolódó alkalmazások CE-jelöléssel rendelkeznek, és alaptermékeik mindegyikének van ETA jelölése (Európai Műszaki Értékelés).

A Protecta® tűzálló termékeit a Polyseam vállalat gyártja, melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Huddersfieldben található, ahol a kutatás-fejlesztéssel, a termeléssel, a forgalmazással és a nemzetközi ügyfélszolgálattal egyaránt foglalkoznak. A vállalatnak kirendeltségei vannak az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svédországban, valamint számos szerződött viszonteladó képviseli világszerte.

A Polyseam vállalat építőmérnököket, tűzvédelmi mérnököket és vegyészeket foglalkoztat a közös célok elérése érdekében, hogy magas minőségű termékeket és mellé megbízható terméktámogatást nyújthasson. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek mind a késztermékek, mind a gyártási folyamatok környezetre káros, veszélyes anyagok kibocsátásának mérséklésére, teljes mentességére.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!