Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Protecta FR Damper D80mm tűzvédelmi csappantyú

Ár:
9.900 Ft + ÁFA ( 12.573 Ft )
Cikkszám: 700096
Gyártói cikkszám: P196
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Protecta FR Damper D80 mm tűzvédelmi csappantyú

A Protecta® FR Damper csappantyút úgy tervezték, hogy a tűzgátló falakon és padlókon áthaladó szellőzőcsatornákat lezárja.

A hőre táguló grafitanyag a csappantyú belsejében acélszegélyeken helyezkedik el, mely képes lezárni a teljes csővezetéket tűz esetén.

Nem igényel karbantartást és elektromos kapcsolatot, illeszkedik a szabványos csővezetékekhez, így könnyen telepíthető. A tűzgátló teljesítmény Protecta® FR Board szigetelő tábla és Protecta® FR Acrylic tömítőmassza használatával növelhető.

Polyseam

A Protecta® termékcsoport jelenleg az egyik legátfogóbb passzív tűzvédelmi termékkörrel rendelkezik, olyan minőségi rendszereket kínál, amelyek megfelelnek a mai építési és építkezési projektek legszigorúbb követelményeinek. A gyártmányok legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat, együttműködve a nagyobb laboratóriumokkal (UL, EXOVA, SP, BRE). Minden termékük és a hozzájuk széles körben kapcsolódó alkalmazások CE-jelöléssel rendelkeznek, és alaptermékeik mindegyikének van ETA jelölése (Európai Műszaki Értékelés).

A Protecta® tűzálló termékeit a Polyseam vállalat gyártja, melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Huddersfieldben található, ahol a kutatás-fejlesztéssel, a termeléssel, a forgalmazással és a nemzetközi ügyfélszolgálattal egyaránt foglalkoznak. A vállalatnak kirendeltségei vannak az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svédországban, valamint számos szerződött viszonteladó képviseli világszerte.

A Polyseam vállalat építőmérnököket, tűzvédelmi mérnököket és vegyészeket foglalkoztat a közös célok elérése érdekében, hogy magas minőségű termékeket és mellé megbízható terméktámogatást nyújthasson. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek mind a késztermékek, mind a gyártási folyamatok környezetre káros, veszélyes anyagok kibocsátásának mérséklésére, teljes mentességére.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!