Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Protecta FR Collar csőgallér 40/30

Ár:
2.750 Ft + ÁFA ( 3.493 Ft )
Cikkszám: 700040
Gyártói cikkszám: P270-30
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Protecta FR Collar csőgallér 40/30

A Protecta® FR Collar csőgallérokat úgy fejlesztették ki, hogy fenntartsák a tűzgátló falak és padlók tűzállóságát ott, ahol műanyag vagy fém csövek, kábelkötegek áttörése van.

A Protecta® FR Collar két részből álló, bevont csőgallér, mely nemcsak tökéletesen illeszthető különböző csövek köré, de telepítése gyors, biztonságos, és nem igényel különleges eszközöket.

A csőgallér acélhéján belül egy grafit bázisú anyagot tartalmaz, mely hőre reagál, tűz esetén kitágul, hogy kitöltse az olvadó műanyag miatt keletkezett réseket.

Minősítve a legkisebb csövektől Ø 400 mm-es átmérőig.

Polyseam

A Protecta® termékcsoport jelenleg az egyik legátfogóbb passzív tűzvédelmi termékkörrel rendelkezik, olyan minőségi rendszereket kínál, amelyek megfelelnek a mai építési és építkezési projektek legszigorúbb követelményeinek. A gyártmányok legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat, együttműködve a nagyobb laboratóriumokkal (UL, EXOVA, SP, BRE). Minden termékük és a hozzájuk széles körben kapcsolódó alkalmazások CE-jelöléssel rendelkeznek, és alaptermékeik mindegyikének van ETA jelölése (Európai Műszaki Értékelés).

A Protecta® tűzálló termékeit a Polyseam vállalat gyártja, melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Huddersfieldben található, ahol a kutatás-fejlesztéssel, a termeléssel, a forgalmazással és a nemzetközi ügyfélszolgálattal egyaránt foglalkoznak. A vállalatnak kirendeltségei vannak az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svédországban, valamint számos szerződött viszonteladó képviseli világszerte.

A Polyseam vállalat építőmérnököket, tűzvédelmi mérnököket és vegyészeket foglalkoztat a közös célok elérése érdekében, hogy magas minőségű termékeket és mellé megbízható terméktámogatást nyújthasson. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek mind a késztermékek, mind a gyártási folyamatok környezetre káros, veszélyes anyagok kibocsátásának mérséklésére, teljes mentességére.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!