Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Protecta FR Coating bevonat 200 literes tartályban

Ár:
526.000 Ft
498.000 Ft + ÁFA ( 632.460 Ft )
Cikkszám: 700071
Gyártói cikkszám: P009
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Protecta FR Coating bevonat 200 literes tartályban

A Protecta® FR Coating bevonat egy permetezhető tömítőanyag, ami az ásványi szálak erősítésére, tömítésére és tűzvédelmére szolgál.

A permet a megszáradást követően egy hangszigetelt és rugalmas fehér felületet biztosít. A Protecta® FR Coating bevonat gátolja a lángok terjedését, és megakadályozza a forró gázok átjutását.

A legtöbb felületen alkalmazható, beleértve a betont, téglát, falazatot, fémet, fát, gipszkartont, üveget, műanyagot és a legtöbb nem porózus felületet.

Polyseam

A Protecta® termékcsoport jelenleg az egyik legátfogóbb passzív tűzvédelmi termékkörrel rendelkezik, olyan minőségi rendszereket kínál, amelyek megfelelnek a mai építési és építkezési projektek legszigorúbb követelményeinek. A gyártmányok legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat, együttműködve a nagyobb laboratóriumokkal (UL, EXOVA, SP, BRE). Minden termékük és a hozzájuk széles körben kapcsolódó alkalmazások CE-jelöléssel rendelkeznek, és alaptermékeik mindegyikének van ETA jelölése (Európai Műszaki Értékelés).

A Protecta® tűzálló termékeit a Polyseam vállalat gyártja, melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Huddersfieldben található, ahol a kutatás-fejlesztéssel, a termeléssel, a forgalmazással és a nemzetközi ügyfélszolgálattal egyaránt foglalkoznak. A vállalatnak kirendeltségei vannak az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svédországban, valamint számos szerződött viszonteladó képviseli világszerte.

A Polyseam vállalat építőmérnököket, tűzvédelmi mérnököket és vegyészeket foglalkoztat a közös célok elérése érdekében, hogy magas minőségű termékeket és mellé megbízható terméktámogatást nyújthasson. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek mind a késztermékek, mind a gyártási folyamatok környezetre káros, veszélyes anyagok kibocsátásának mérséklésére, teljes mentességére.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!