Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Protecta FR Board 2- S kétoldalas sima felületű szigetelő tábla tűzálló bevonattal 60mmx600x1200 (96/pll)

Protecta
14.900 Ft + ÁFA ( 18.923 Ft )
Menny.:db
Gyártói cikkszám: P066
Cikkszám: 700084
Elérhetőség: Raktáron
14.900 Ft + ÁFA ( 18.923 Ft )
Menny.:db

Leírás

Protecta FR Board 2-S kétoldalas sima felületű szigetelő tábla tűzálló bevonattal 60 x 600 x 1200 mm

A Protecta® FR Board szigetelő táblát úgy tervezték, hogy fenntartsa az elválasztott falak/folyosók tűzgátlását, ahol egy vagy több épületgépészeti áttörés van (különböző kábelek, acélcsövek, műanyag és vegyes csövek).

Alapja nagy sűrűségű kőzetgyapot, aminek az egyik vagy mindkét oldalát a Protecta® FR Coating bevonat fedi.

 A felső bevonat további védelmet nyújt, mivel jelentősen csökkenti a kőzetgyapot magjának áteresztőképességét és megakadályozza a forró gázok átjutását.

Az FR Board táblát a Protecta® FR Acryllal együtt alkalmazva növelhetjük a tűzgátló teljesítményt, továbbá kombinálhatjuk Protecta® FR Service Transit kábelátvezető csővel, FR Collar csőgallérral, és FR Pipe Wrap hőre táguló védőburkolattal.

Rendelhető variációk:

 Protecta® FR Board 1-S egyoldalas bordázott szigetelő tábla tűzálló bevonattal 50 x 600 x 1200 mm

 Protecta® FR Board 2-S kétoldalas bordázott szigetelő tábla tűzálló bevonattal 50 x 600 x 1200 mm

 Protecta® FR Board 2-S kétoldalas bordázott szigetelő tábla tűzálló bevonattal 60 x 600 x 1200 mm

 Protecta® FR Board 2-S kétoldalas sima felületű szigetelő tábla tűzálló bevonattal 60 x 600 x 1200 mm

Polyseam

A Protecta® termékcsoport jelenleg az egyik legátfogóbb passzív tűzvédelmi termékkörrel rendelkezik, olyan minőségi rendszereket kínál, amelyek megfelelnek a mai építési és építkezési projektek legszigorúbb követelményeinek. A gyártmányok legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat, együttműködve a nagyobb laboratóriumokkal (UL, EXOVA, SP, BRE). Minden termékük és a hozzájuk széles körben kapcsolódó alkalmazások CE-jelöléssel rendelkeznek, és alaptermékeik mindegyikének van ETA jelölése (Európai Műszaki Értékelés).

A Protecta® tűzálló termékeit a Polyseam vállalat gyártja, melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Huddersfieldben található, ahol a kutatás-fejlesztéssel, a termeléssel, a forgalmazással és a nemzetközi ügyfélszolgálattal egyaránt foglalkoznak. A vállalatnak kirendeltségei vannak az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svédországban, valamint számos szerződött viszonteladó képviseli világszerte.

A Polyseam vállalat építőmérnököket, tűzvédelmi mérnököket és vegyészeket foglalkoztat a közös célok elérése érdekében, hogy magas minőségű termékeket és mellé megbízható terméktámogatást nyújthasson. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek mind a késztermékek, mind a gyártási folyamatok környezetre káros, veszélyes anyagok kibocsátásának mérséklésére, teljes mentességére.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!