Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Protecta EX Mortar tűzálló habarcs zsákos kiszerelésben 20l

Ár:
10.600 Ft
9.900 Ft + ÁFA ( 12.573 Ft )
Cikkszám: 700086
Gyártói cikkszám: P070
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Protecta EX Mortar tűzálló habarcs zsákos kiszerelésben 20l

A Protecta® EX Mortar habarcs tervezett használata, hogy helyreállítsa a tűzgátlását a rugalmas-, és merevfalaknak, padlóknak ott is, ahol az áttöréseken több különböző kábel vagy cső fut át.

A Protecta® EX Mortar habarcs egy száraz fehér por, amely szervetlen komponensekből és perlitből áll. A habarcs megkötésekor kb. 1%-kal megnő, így biztosítva a falak és padlók tömítését.

A habarcs megkötve kb. 1050 kg / m3 száraz anyaggá válik, amelyet csiszolni és fúrni lehet.

Ezt a habarcsot kifejezetten a jó tapadáshoz tervezték annak érdekében, hogy a tűzszigetelés könnyen beépüljön a falakba és a padló alá.

Ezenkívül minden típusú átjárhatóságra tesztelték minden típusú konstrukcióban, és kombinálható a Protecta® FR Service Transit kábelátvezető csővel, FR Collar csőgallérral és az FR Pipe Wrap hőre táguló védőburkolattal.

Teherbíró szerkezet felépítéséhez utófeszített acéllal is padlózatba önthető (a vasalást rozsdamentesen kell ellátni).

Polyseam

A Protecta® termékcsoport jelenleg az egyik legátfogóbb passzív tűzvédelmi termékkörrel rendelkezik, olyan minőségi rendszereket kínál, amelyek megfelelnek a mai építési és építkezési projektek legszigorúbb követelményeinek. A gyártmányok legmagasabb színvonalának biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat, együttműködve a nagyobb laboratóriumokkal (UL, EXOVA, SP, BRE). Minden termékük és a hozzájuk széles körben kapcsolódó alkalmazások CE-jelöléssel rendelkeznek, és alaptermékeik mindegyikének van ETA jelölése (Európai Műszaki Értékelés).

A Protecta® tűzálló termékeit a Polyseam vállalat gyártja, melynek székhelye az Egyesült Királyságban, Huddersfieldben található, ahol a kutatás-fejlesztéssel, a termeléssel, a forgalmazással és a nemzetközi ügyfélszolgálattal egyaránt foglalkoznak. A vállalatnak kirendeltségei vannak az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svédországban, valamint számos szerződött viszonteladó képviseli világszerte.

A Polyseam vállalat építőmérnököket, tűzvédelmi mérnököket és vegyészeket foglalkoztat a közös célok elérése érdekében, hogy magas minőségű termékeket és mellé megbízható terméktámogatást nyújthasson. Emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek mind a késztermékek, mind a gyártási folyamatok környezetre káros, veszélyes anyagok kibocsátásának mérséklésére, teljes mentességére.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!