Közzétéve:

CELO bilincs akció

Vásároljon 2000 darab (4 x 500) műanyag csőrögzítő bilincset és hozzá 2000 darab tiplit és csavart, ajándékba kap egy Black and Decker akkus csavarozót!

Részletekért keresse kollégáinkat a rendeles@jpmtech.hu e-mailcímen vagy munkaidőben a +36 70 681 1926-os telefonszámon.
Az akció érvényessége:
2019. május 1-jétől 2019. június 30-ig, illetve visszavonásig!
Közzétéve:

CELO dübel akció

Amennyiben most 600 darab “MFR” Univerzális rögzítődübelt vagy 1000 darab “IPL” Szigetelőanyag dübelt vásárol, ajándékot kap!

Részletekért keresse kollégáinkat a rendeles@jpmtech.hu e-mailcímen vagy munkaidőben a +36 70 681 1926-os telefonszámon.
Az akció érvényessége:
2019. május 1-jétől 2019. június 30-ig, illetve visszavonásig!
Közzétéve:

GDPR Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Partnerünk!

Bizonyára értesült róla, hogy az Európai Unió új általános adatvédelmi szabályzata (GDPR) 2018. május 25-én lép hatályba.
A JPM Pannontech Kft. eddig is a mindenkori jogszabályoknak megfelelve, a legnagyobb gondossággal kezelte és őrizte azon személyes adatait, amelyek kezeléséhez hozzájárult.
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatónkat  a linkre kattintva olvashatja.

Amennyibe adataival kapcsolatban bármilyen kérése van, kérjük, írjon nekünk az info@jpmtech.hu e-mail címre.
Illetve keresheti adatvédelmi tisztviselőnket a jaczenyik.laszlo@jpmtech.hu e-mail címen.

Üdvözlettel,
JPM Pannontech Kft.

Közzétéve:

Új Detnov számítási táblázat

Kiemelt partnerünk, a spanyol Detnov cég egy új, hurok terhelhetőség és kábel keresztmetszet számítási táblázatot biztosít partnerei számára. A Detnov címezhető rendszereinél lehet használni, a sárgával jelölt mezőkbe kell beírni az értékeket, ha számítási hiba van, azt piros üzenettel jelzi.

A www.jpmtech.hu Letöltések menüpontjában, a Tervezési segédleteknél található meg a számítási tábla.

Közzétéve:

Apolo akció!

A spanyol CELO cég már 1963 óta gyárt csavarokat, spanyolországi és kínai gyáruk mellett már 2009 óta a cégcsoporthoz tartozik a német Apolo MEA is. Raktáraik és irodáik révén behálózzák az egész világot. A JPM Pannontech Kft. viszonteladói partnerként részt vesz az Apolo MEA termékek akciós értékesítésében. Ha az akcióban részt vevő kiváló minőségű csavarokat, tipliket és dübeleket az árlistán feltüntetett mennyiségben vásárolja meg, garantált ajándékot kap.
A teljes árlista nagy felbontásban megtekinthető a honlapunkon.

Ha például védőcsőrögzítő multiclip bilincset szeretne vásárolni, akkor kapja meg az ajándékot, ha összesen 2000 darab bilincset rendel az alábbi három méret közül.

Az akció a készlet erejéig tart. Az árak regisztrált, telepítői partnereink számára érvényesek.