Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Extro 8I004040 gégecső karmantyú, D40-40, UV álló, fekete

Extro
175 Ft + ÁFA ( 222 Ft )
Menny.:db
Gyártói cikkszám: 8I004040
Cikkszám: 700477
Elérhetőség: Rendelhető
175 Ft + ÁFA ( 222 Ft )
Menny.:db

Leírás

Német szakemberek által kifejlesztett flexibilis védőcsövek és kiegészítő termékek bel- és kültéri alkalmazásokhoz. EXTRO halogénmentes, UV-álló gégecsövek EN 61386-1 és EN 61386-22 minősítéssel

EXTRO Termékek tulajdonságai

Halogénmentes HF

Az EXTRO FLEX termékek égésekor nincs károsanyag kibocsátás. Ezzel szemben a halogénezett műanyagok égéskor veszélyes gázokat bocsáthatnak ki a légkörbe. Bizonyos környezeti körülmények között ezeknek a halálos gázoknak a koncentrációja nagyon gyorsan kialakulhat, ami még veszélyesebbé teszi a menekülést tűz esetén.

UV-álló

Az EXTRO FLEX termékeket nem károsítja a napfény. A napfénynek kitett anyagok UV-degradációja nemcsak a termék megjelenését, hanem az anyag szilárdságát és ütésállóságát is befolyásolja. Termékeink kültéri használatra a legalkalmasabbak és hosszan tartó védelmet nyújtanak akár 50 évig.

Kiváló rugalmasság nagyon alacsony hőmérsékleten is:

A PE alapú anyagok még nagyon alacsony hőmérsékleten is rugalmasak maradnak. Ez lehetővé teszi a problémamentes összeszerelést fagypont alatti körülmények között, és megőrzik kiváló ütésállóságukat.

Az Extro termékek tűzgátlóak, önkioltó hatásúak, égéskor nincs károsanyag kibocsátás.

A gégecsövek alapanyagukból adódóan jelentősen csökkentik az égés során kibocsátott mérgező gázok mennyiségét. Égéskor egy alacsony füsttartalmú cső optikailag kevésbé sűrű füstöt bocsát ki, amely kisebb sebességgel szabadul fel.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!