Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DVC-TP-TRP1-1738 AHD video balun párban

DVC
1.280 Ft + ÁFA ( 1.626 Ft )
Menny.:csomag
Maximálisan rendelhető mennyiség: 41!
Gyártói cikkszám: DVC-TP-TRP1-1738
Cikkszám: 150004
Elérhetőség: Rendelhető
1.280 Ft + ÁFA ( 1.626 Ft )
Menny.:csomag
Maximálisan rendelhető mennyiség: 41!

Leírás

DVC-TP-TRP1-1738 AHD video balun párban

Analóg HD videó rendszer

A DVC® AHD videó rendszereket a leggyakrabban ott alkalmazzák ahol egy már meglévő analóg rendszer minőségét szeretnék javítani de a meglévő kábelezés felhasználásával.

A 4Mpx felbontás elérése koax kábelen

4Mpx felbontással az AHD technológia közeledik az IP videóhoz. A videojel analóg átvitelének használata koaxiális kábelen keresztül 500 m-es távolságig lehetséges, így az AHD technológia lehetővé teszi olyan videófelügyeleti rendszer kiépítését, amely nagyobb területet fedhet le 1, 2 vagy akár 4 MPx felbontással.

4 az 1 ben technológia

Minden DVC® AHD rögzítő csatlakoztatható az összes HD analóg kamerához. A rögzítőn történő egyszerű beállítással bármelyik analóg protokoll közül választhat: AHD, HD-TVI, HD-CVI vagy klasszikus analóg technológia. A 4 az 1ben technológia lehetővé teszi, hogy minden DVC® AHD kamera működjön a 4 analóg üzemmódban, ami azt jelenti, hogy kompatibilisek az összes HD analóg rögzítővel: AHD, HD-TVI, HD-CVI és klasszikus analóg rögzítők

COC (Control Over Coax)

A DVC® AHD kamerák koax kábelen történő vezérlése lehetővé teszi a rögzítő OSD-böngészőjének elérését. Az is lehetséges, hogy a DVC® AHD PTZ kamerákat csak a koax kábelen vezérelheti, anélkül, hogy extra kábel felhasználására lenne szükséges a billentyűzet hez az RS485 csatlakozáshoz. Ez a kamera vezérlésének legegyszerűbb módja, mivel nem szükséges fizikailag hozzáférni a kamerához, és olcsóbb, mert nem szükséges extra kábel PTZ kamerákhoz.

Penta-brid DVC® AHD rögzítők

A DVC® AHD rögzítőkön- a HD analóg (AHD, CVI és TVI) és a klasszikus analóg kamerák kivételével – akár 1 további DVC® IP kamera is csatlakoztatható. Így a rögzítőn lévő további videócsatornák mellett a rugalmasságot és az IP-technológiát a HD analóg rendszernél is biztosítják. A DVC® IP kamerák felbontása, amelyek csatlakoztathatók a penta-bridge DVC® AHD rögzítőkhöz, 4Mpx, 3Mpx és 2Mpx H.264 tömörítéssel. Ez például  segítséget nyújt abban az esetben, ha az ügyfél a meglévő néhány analóg kamerarendszert további AHD és IP kamerákkal kívánja bővíteni penta-bridge DVC® AHD rögzítővel.

IP videó rendszerek

A DVC® IP video rendszerek bonyolultabb és nagyobb biztonsági szintű objektumok és nyitott terek védelmére szolgálnak, leggyakrabban olyan alkalmazásokban, ahol a rögzített anyagban a személyazonosítás és a részletek felismerése döntő fontosságú. Az IP videorendszer használók,  előnyben részesítik a hálózatépítést, az integrációt, a távfelügyeletet, a megapixel felbontást és a videomegjelenítést.

8Mpx felbontásig H.265 tömörítéssel

Az új video tömörítési szabvány bevezetésével lehetőség van nagyobb felbontású kép átvitelére (8Mpx-ig), felhasználva a az új 4K megjelenítési szabványt, A továbbfejlesztett DVC®IP kamerák igen széleskörű felbontási skálán képesek dolgozni: 8Mpx megjelenítés a következő felbontásokkal: 3264(H) x 2448(V), 5Mpx 2592(H) x 1944(V), 4Mpx 2560(H) x 1440(V), 3Mpx  2048(H) x 1536(V), 2Mpx1920(H) x1080(V) és 1.3 Mpx 1280(H) x 960(V). Amennyiben a felhasználónak töb vagy kevesebb részletre van szüksége ez megoldható különböző felbontású kamerák felhasználásával.

Új GUI 4.0 felhasználói felület minden DVC® rögzítőn

A DVC ® hálózati felvevők új grafikus kezelőfelületekkel (GUI) vannak felszerelve, amelyek a legfontosabb jellemzői: új “Windows” megjelenés, támogatott H.265 tömörítés, magyar nyelvű opció, mozgásérzékelés Onvif kameráknál, AutoDDNS, gyorsabb és egyszerűbb az IP kamerák felvétele, a rögzített események áttekintése pillanatkép ikonok segítségével, az IP-kamerák áttekintése a felvétel folyamat során, az összes rögzítési paraméter külön-külön beállítása – mozgás, riasztás és ütemezés szerint, valamint az új időzített felvétel áttekintése.

H.265 – High Efficiency Video Coding (HEVC)

A H 265 az új tömörítési szabvány, amely jobb minőségű felvételt biztosít a felvett videóknak, kétszer jobb tömörítést a H.264-höz képest, 33-50% -kal csökkentett bitrate, kevesebb videojel késleltetést, kevesebb tárhely használatot és ezzel egyidejűleg lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy paramétereket állítsanak és kezeljenek az összes kamerán az NVR segítségével.

PoE (Power Over Ethernet)

Az IP-kamerák kettős tápellátása azt jelenti, hogy külső 12 V egyenáramú tápegységgel vagy PoE-en keresztüli UTP kábellel működtethető, amely közvetlenül csatlakoztatható a rögzítő RJ45 csatlakozójához, ami nagyban leegyszerűsíti a telepítést. A PoE kimenetek nélküli felvevőkészülékekhez a kamerák csatlakoztathatók a PoE switch használatával, míg az RJ45 csatlakozókat csak az adatátvitelhez használják.

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!