Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DVC DRA-7708H AHD rögzítő 4Mpx 8 csatorna AHD + 4 IP kamera 4xHDD 4K

DVC
56.800 Ft + ÁFA ( 72.136 Ft )
Gyártói cikkszám: DRA-7708H
Cikkszám: 130012

KIFUTÓ TERMÉK!

A készlet erejéig kapható.

56.800 Ft + ÁFA ( 72.136 Ft )

Leírás

DVC DRA-7708H AHD rögzítő 4Mpx 8 csatorna AHD + 4 IP kamera 4xHDD 4K

  • HD videó technológia
  • H.264 tömörítés
  • 8 analóg + 4 IP kamera
  • 4 Mpx maximális felbontás
  • Dual stream
  • 6 Mbps/csatorna
  • hűtőventilátorral
  • -10°C – 50°C működési hőmérséklet

Pentabrid DVC® AHD rögzítők

A DVC® AHD rögzítőknél, az analóg HD (AHD, CVI és TVI) kamerákon kívül lehetőség van további 1-4 DVC® IP csatlakoztatására. Így a további rögzítési csatornán kívül lehetőséget ad az analóg rendszeren belül IP technológia használatára. A rögzítőknél használható DVC® IP kamerák felbontása 4Mpx, 3Mpx és 2Mpx H.264 tömörítéssel. Ez lehetőséget ad olyan projektek megvalósítására, ahol a meglévő analóg rendszer mellett szükség van IP kamerák használatára a már telepített analóg kamerák megtartásával.

SuperLive PLUS – mobilapplikáció DVC® AHD és IP technológia

Minden DVC® rögzítő támogatja az ingyenes mobil applikációt a SuperLive Plus-t, mely letölthető okostelefonra, tabletre. Elérhető az AppStore-ban és a Google Play áruházban. Az applikáció alkalmas kamerák élőképének megnézésére rögzítőn keresztül, helyi felvétel rögzítésére a mobil SD kártyájára, és felvételek visszanézésére SD kártyáról, valamint riasztások és értesítések – mozgásérzékelés vagy riasztás – fogadására a rögzítőről.

4 az 1-ben technológia

Minden DVC® AHD rögzítőnél lehetőség van az összes HD analóg technológia csatlakoztatására. A rögzítő menüjében egy egyszerű beállítással kiválasztható a kívánt analóg protokoll vagy a klasszikus analóg technológia. A 4 az 1-ben technológia lehetőséget ad arra, hogy minden DVC® AHD kamera az összes analóg módban működjön, így az összes HD analóg rögzítővel kompatibilis: AHD, HD TVI, HD CVI valamint a klasszikus analóg rögzítőkkel szintén.

Vezérlés koax kábelen keresztül – COC (Control Over Coax)

A DVC® AHD kamerák vezérlése koax kábelen keresztül lehetőséget ad a kamera OSD menüjébe történő belépésre a rögzítőről. Ezen felül, csak a koax kábel használatával lehetőség van a DVC® AHD PTZ kamerák vezérlésére további kábelek használata nélkül az RS485 csatlakozáshoz. Így a kamerák kezelése sokkal egyszerűbb, hisz nem kell fizikailag hozzáférni a kamerához, a PTZ kameráknál nincs szükség további kábelek használatára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!