Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Detnov TRMD-500 ventilátor fordulatszám szabályzó modul 3 kimenettel

Detnov
57.400 Ft + ÁFA ( 72.898 Ft )
Menny.:db
Gyártói cikkszám: TRMD-500
Cikkszám: 360324
Elérhetőség: Raktáron
57.400 Ft + ÁFA ( 72.898 Ft )
Menny.:db

Leírás

Detnov TRMD-500 ventilátor sebességszabályzó modul 3 kimenettel

 

A TRMD-500 kártyával három ventilátor fordulatszámát lehet szabályozni és segít elérni az extraháló motor optimális működését, emellett mérsékli az áramfogyasztást. A TRMD-500 a teljes rendszer energiafogyasztásának minimalizálására koncentrál, és csökkenti a levegőcserélő zajszintjét.

Jellemzők

 • 3 kimenet irányítja a motor sebességét, az egyik CO modullal

 • 24V segédfeszültség a főpanelen

 • 24V akkumulátorfeszültség

Modellek

A CMD-500 szén-monoxid-jelző központok háromféle modellben hozzáférhetőek:

 • 1, 2 és 3 zónás változatban

Megfelelnek akár a kis, akár a nagyobb berendezések minden igényeinek. Mindegyik modul tartalmaz egy kijelzőt, melyen követhető a zónák CO koncentrációja. Képesek irányítani a levegő cserélő részegységet kézi vezérléssel vagy automatikusan. Az automatikus vezérlés lehetővé teszi, hogy olyan magasabb szintű üzemmódban dolgozzon, amely csökkenti a rendszer általános energiafogyasztását. A csökkentéshez a modul algoritmusokat hajthat végre, mellyel minimalizálja a légcseréhez szükséges kimenetek aktiválásának számát úgy, hogy az egyes érzékelők egyéni mérését végzi a zónában.

Modulok

A zóna modulok képesek akár 32 darab DMD-500 vagy DMDP-500 szén-monoxid jelzőt is csatlakoztatni. A modulokhoz két vezetéken keresztül lehet csatlakozni, az érzékelők 2000 méter hosszúságban oszthatók el és mindegyik érzékelő 200 m2 területet fed le. A jelenlegi jogszabályok ezt az értéket maximális méretű felületként definiálják. A CMD-500 rendszer képes szabályozni a frekvenciaváltókat az opcionális TRMD-500 kártya segítségével. A sebességszabályzó vezérlése a teljes rendszer energiafogyasztásának minimalizálására összpontosít, és csökkenti a levegő cserélő egység zajszintjét is. A rendszert ellátták SCADA szoftverrel, mely az opcionális TRMD-501 kártyával együtt lehetővé teszi a rendszer távoli vezérlését.

Technikai jellemzők

 • Sebességszabályozó kártya

 • Inverterek száma max.: 3

 • Inverter vezérlőjel: 0 – 10V

Vezetékezés

 • 2 x 1.5 mm2 sodrott és árnyékolt kábel

Környezet

 • Működési hőmérséklet: -10ºC-tól 60ºC-ig

 • Relatív páratartalom: 95% kondenzáció nélkül

Detnov

A tűzjelző rendszereket gyártó katalán Detnov cég több mint 20 éves tapasztalattal és magasan képzett mérnöki csapattal rendelkezik, vezető szerepet tölt be a nemzetközi piacon. Elkötelezett a magas minőségű rendszerek gyártásában, melyeket a könnyű szerelhetőség és letisztult dizájn jellemez.

A DETNOV 200-as sorozat a legújabb fejlesztések alkalmazásával készült. Az új külső és megjelenés az egyik legelegánsabb a piacon, megfelelő választási lehetőség a felhasználók számára. A sorozat négy tagból áll, úgy mint 58 ºC hősebesség érzékelő, 78 ºC hőmérséklet érzékelő, optikai füstérzékelő és egy kombinált optikai és hőmérséklet érzékelő. Mind kompatibilis a DETNOV CAD központokkal.

A JPM Pannontech Kft. által forgalmazott kínálatában megtalálhatók:

 • hagyományos rendszerek
 • címezhető rendszerek
 • modulok
 • CO érzékelők

Címezhető rendszerek

Kifejezetten arra tervezték, hogy megfeleljen az összes funkcionális és esztétikai követelménynek a nagy létesítmények védelmekor. Iskolák, egyetemek, bevásárlóközpontok, ipari épületek, parkolók, kórházak számára egyaránt ideális megbízhatóságuk és felhasználóbarát működésük révén

CO érzékelő központok

A CMD-500 szén-monoxid-jelző központok 1, 2 és 3 zónás modellben hozzáférhetőek. Megfelelnek akár a kis, akár a nagyobb berendezések minden igényének.

Youtube videók

Hasonló termékek

Detnov MMD-500 CO központ bővítőmodul

Gyártó: Detnov
Gyártói cikkszám: MMD-500
18.900 Ft + ÁFA

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!