Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Detnov PPD-100 hagyományos kézi jelzésadó oltórendszerekhez, kék

Detnov
7.316 Ft + ÁFA ( 9.291 Ft )
Menny.:db
Gyártói cikkszám: PPD-100
Cikkszám: 360331
Elérhetőség: Rendelhető
7.316 Ft + ÁFA ( 9.291 Ft )
Menny.:db

Leírás

Detnov PPD-100 hagyományos kézi jelzésadó oltórendszerekhez, kék

A Detnov PPD-100 és PDD-100 hagyományos kézi jelzésadók oltórendszerekhez kiváló minőséget és megbízhatóságot kínálnak az oltórendszerek használatakor. A hagyományos oltórendszereknél a kézi jelzésadókat nagyértékű berendezések hatékony védelmére használják.

  • PDD-100: Sárga színű

  • PPD-100: Kék színű

Beltéri vagy fedett helyen történő használatra tervezték, gyorsan és egyszerűen lehet telepíteni. Tartalmaz egy műanyag védőfedelt és egy LED működésjelzőt, mely aktivitás esetén világít. Manuálisan kulccsal újraindítható.

Jellemzők

  • Hagyományos visszaállítható kézi jelzésadó

  • Tartalmaz egy kulcsot a a kézi jelzésadó újraindításához

  • Tartalmaz egy 100 Ω 2W-os ellenállást a kiválasztott riasztási szinthez

Felhasználás

A hagyományos kézi jelzésadókkal közvetlenül riasztható a rendszer. Ez az egyik alap eszköz az oltó rendszereknél, mivel lehetővé teszi a felhasználóknak az aktiválást tűz esetén, mielőtt az automatikus érzékelő rendszer bekapcsolná a riasztást. 

Detnov

A tűzjelző rendszereket gyártó katalán Detnov cég több mint 20 éves tapasztalattal és magasan képzett mérnöki csapattal rendelkezik, vezető szerepet tölt be a nemzetközi piacon. Elkötelezett a magas minőségű rendszerek gyártásában, melyeket a könnyű szerelhetőség és letisztult dizájn jellemez.

A DETNOV 200-as sorozat a legújabb fejlesztések alkalmazásával készült. Az új külső és megjelenés az egyik legelegánsabb a piacon, megfelelő választási lehetőség a felhasználók számára. A sorozat négy tagból áll, úgy mint 58 ºC hősebesség érzékelő, 78 ºC hőmérséklet érzékelő, optikai füstérzékelő és egy kombinált optikai és hőmérséklet érzékelő. Mind kompatibilis a DETNOV CAD központokkal.

A JPM Pannontech Kft. által forgalmazott kínálatában megtalálhatók:

  • hagyományos rendszerek
  • címezhető rendszerek
  • modulok
  • CO érzékelők

Címezhető rendszerek

Kifejezetten arra tervezték, hogy megfeleljen az összes funkcionális és esztétikai követelménynek a nagy létesítmények védelmekor. Iskolák, egyetemek, bevásárlóközpontok, ipari épületek, parkolók, kórházak számára egyaránt ideális megbízhatóságuk és felhasználóbarát működésük révén

CO érzékelő központok

A CMD-500 szén-monoxid-jelző központok 1, 2 és 3 zónás modellben hozzáférhetőek. Megfelelnek akár a kis, akár a nagyobb berendezések minden igényének.

Youtube videók

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!