Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Detnov PGD-200 címző készülék

Ár:
56.900 Ft + ÁFA ( 72.263 Ft )
Cikkszám: 350004
Gyártói cikkszám: PGD-200
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Detnov PGD-200 címző készülék

Detnov analóg címezhető eszközök címzésére szolgál.

PGD 200 programozó egység Detnov modulokhoz és érzékelőkhöz.
A PGD 200-al minden címzett eszköz címe beállítható (1-250-ig). Figyelemmel kell lenni, hogy bizonyos elemek több helyet is foglalnak, de ezt a PGD200 visszajelzi, elkerülve az esetleges hibákat, kettős címzést.

A készülék bekapcsolása után nyomja meg a „P” gombot, melynek segítségével ki lehet választani a módot. Nem megfelelő fényviszonyoknál használják az LCD plusz fényerő kapcsolót a modul közepén.

Program 1: használatakor a modul automatikusan címet ad a csatlakoztatott eszköznek. A cím a „pipa” jel megnyomásával elküldésre kerül és a követező kiosztható cím kerül az LCD-re. Ezzel a kettős címzés hiba kiküszöbölhető.

Program 2: használatával a szükséges cím küldhető el a csatlakoztatott elemre. A nyilak segítségével válasszák ki a kívánt címet, majd a „pipa” megnyomásával küldjék el az eszköznek.

Program 3: ennek segítségével az eszközben lévő cím olvasható ki és annak analóg értéke. Az érzékelőket az aljzatos részbe kell illeszteni, míg a modulokat és kézi jeladókat egy kábellel kell összekötni. Az összekötő kábel két végelemmel rendelkezik. A nyitott rész minden modulhoz, míg a zárt a kézi jeladóhoz és címzett szirénához használható. Két fajta elem egyszerre NEM csatlakoztatható!

Detnov

A tűzjelző rendszereket gyártó katalán Detnov cég több mint 20 éves tapasztalattal és magasan képzett mérnöki csapattal rendelkezik, vezető szerepet tölt be a nemzetközi piacon. Elkötelezett a magas minőségű rendszerek gyártásában, melyeket a könnyű szerelhetőség és letisztult dizájn jellemez.

A DETNOV 200-as sorozat a legújabb fejlesztések alkalmazásával készült. Az új külső és megjelenés az egyik legelegánsabb a piacon, megfelelő választási lehetőség a felhasználók számára. A sorozat négy tagból áll, úgy mint 58 ºC hősebesség érzékelő, 78 ºC hőmérséklet érzékelő, optikai füstérzékelő és egy kombinált optikai és hőmérséklet érzékelő. Mind kompatibilis a DETNOV CAD központokkal.

A JPM Pannontech Kft. által forgalmazott kínálatában megtalálhatók:

  • hagyományos rendszerek
  • címezhető rendszerek
  • modulok
  • CO érzékelők

Címezhető rendszerek

Kifejezetten arra tervezték, hogy megfeleljen az összes funkcionális és esztétikai követelménynek a nagy létesítmények védelmekor. Iskolák, egyetemek, bevásárlóközpontok, ipari épületek, parkolók, kórházak számára egyaránt ideális megbízhatóságuk és felhasználóbarát működésük révén

CO érzékelő központok

A CMD-500 szén-monoxid-jelző központok 1, 2 és 3 zónás modellben hozzáférhetőek. Megfelelnek akár a kis, akár a nagyobb berendezések minden igényének.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!