Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Detnov MAD-415-I intelligens vezérlőmodul 5 kimenettel izolátorral

Detnov
43.142 Ft + ÁFA ( 54.790 Ft )
Menny.:db
Gyártói cikkszám: MAD-415-I
Cikkszám: 330019
Elérhetőség: Rendelhető
Gyárilag dobozolva
43.142 Ft + ÁFA ( 54.790 Ft )
Menny.:db

Leírás

Detnov MAD-415-I intelligens vezérlőmodul 5 kimenettel izolátorral

A MAD-400 modulokat úgy fejlesztették ki, hogy a bemeneti és kimeneti portok teljes választéka széleskörben használhatóak legyenek a Detnov intelligens tűzjelző központjaival együtt. A MAD-400 modulok segítik a tűzjelző rendszerek megfelelő működését a teljesítményükkel és a funkcióikkal, ellenőrzik és/vagy működtetik a rendszert a telepítésnek megfelelően.

A MAD-400 modulokat úgy tervezték, hogy könnyen lehessen telepíteni, akár felcsavarozhatjuk vagy felszerelhetjük DIN sinekre is. Minden modul eltávolítható sorkapcsokkal és LED-es állapotjelzővel van ellátva. A modulok címzése PGD-200-as programozóval vagy automatikus címzéssel történik az izolátoros változatoknál.

Ezek a modulok 24V-os segédtápot igényelnek (a MAD-405-I és a MAD-409-I modulok műszaki bemenetei közvetlenül táplálják a hurkot) és a modulban rendelkezésre álló bemenetek és kimenetek száma szerinti hurkot képesek kezelni. A műszaki bemenetek a jel típusától függően mikro-switch-csel konfigurálhatóak: az NC vagy a NO bemenet megfigyelésére. A műszaki bemenet ellenőrzése vagy konfigurálható vagy sem.

Ezeket a termékeket gyárilag dobozolva szállítják.

A bemeneti és kimeneti modulok széles felhasználási lehetőséget biztosítanak, emellett biztosítják és ellenőrzik a tűzjelző rendszerek megfelelő működését, a telepítés igényei szerint eljárva. A bemenetek bármilyen, általunk kívánt esemény ellenőrzésére használhatóak, és a kimenetek perifériás jeladóként használhatóak a tűzjelző rendszereknél. A modulok minden esetben egymástól függetlenül működnek, és minden bemenetre és kimenetre egyedi feladatokat lehet hozzárendelni.

Detnov

A tűzjelző rendszereket gyártó katalán Detnov cég több mint 20 éves tapasztalattal és magasan képzett mérnöki csapattal rendelkezik, vezető szerepet tölt be a nemzetközi piacon. Elkötelezett a magas minőségű rendszerek gyártásában, melyeket a könnyű szerelhetőség és letisztult dizájn jellemez.

A DETNOV 200-as sorozat a legújabb fejlesztések alkalmazásával készült. Az új külső és megjelenés az egyik legelegánsabb a piacon, megfelelő választási lehetőség a felhasználók számára. A sorozat négy tagból áll, úgy mint 58 ºC hősebesség érzékelő, 78 ºC hőmérséklet érzékelő, optikai füstérzékelő és egy kombinált optikai és hőmérséklet érzékelő. Mind kompatibilis a DETNOV CAD központokkal.

A JPM Pannontech Kft. által forgalmazott kínálatában megtalálhatók:

  • hagyományos rendszerek
  • címezhető rendszerek
  • modulok
  • CO érzékelők

Címezhető rendszerek

Kifejezetten arra tervezték, hogy megfeleljen az összes funkcionális és esztétikai követelménynek a nagy létesítmények védelmekor. Iskolák, egyetemek, bevásárlóközpontok, ipari épületek, parkolók, kórházak számára egyaránt ideális megbízhatóságuk és felhasználóbarát működésük révén

CO érzékelő központok

A CMD-500 szén-monoxid-jelző központok 1, 2 és 3 zónás modellben hozzáférhetőek. Megfelelnek akár a kis, akár a nagyobb berendezések minden igényének.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!