Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Detnov DTD-215A-I intelligens hőérzékelő magas jelzéspontú izolátorral

Ár:
9.280 Ft + ÁFA ( 11.786 Ft )
Cikkszám: 310039
Gyártói cikkszám: DTD-215A-I
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Detnov DTD-215A-I intelligens hőérzékelő magas jelzéspontú izolátorral

A DETNOV 200-as sorozat a legújabb fejlesztések alkalmazásával készült. Az új külső és megjelenés az egyik
legelegánsabb a piacon, megfelelő választási lehetőség a felhasználók számára.

A sorozat négy tagból áll, úgy mint 58 ºC hősebesség érzékelő, 78 ºC hőmérséklet érzékelő, optikai füstérzékelő és egy kombinált optikai és hőmérséklet érzékelő. Mind kompatibilis a DETNOV CAD központokkal.

A 200 sorozatú analóg érzékelőket a PGD-200 modullal lehet programozni. A programozóval a dupla címzés hiba is elkerülhető, mert a címkezelés automatikus, így segítve a telepítési munkát.

A központ és az érzékelők / modulok között 2x 1,5 mm2 sodrott és árnyékolt kábel szükséges, maximum 2 km-es távolságig. A telepítést zárt, visszatérő módon kell kialakítani, hogy megfeleljen az EN54 előírásainak.
Egy hurokra maximum 250 elem illeszthető, a megfelelő számú izolátor alkalmazásával.

A DTD-215A magas jelzéspontú érzékelő egy adott időn belüli gyors hőmérséklet változást figyeli, de jelez akkor is ha a környező hőmérséklet 78 ºC vagy magasabb. Mind a két esetben az eszköz riasztást generál, valamint a visszajelző LED aktiválódik.

Az érzékelőt a Z-200 aljzatba lehet szerelni. Az aljzat rendelkezik védelemmel illetéktelen hozzáférés akadályozása érdekében. Külön szerszám kell az eltávolításhoz.

Fontos funkció a polaritás független bekötés, mellyel sok idő nyerhető a telepítés során.
A maximum védhető terület nagysága 20 m2, szerelési magassága 7,5 méter

Detnov

A tűzjelző rendszereket gyártó katalán Detnov cég több mint 20 éves tapasztalattal és magasan képzett mérnöki csapattal rendelkezik, vezető szerepet tölt be a nemzetközi piacon. Elkötelezett a magas minőségű rendszerek gyártásában, melyeket a könnyű szerelhetőség és letisztult dizájn jellemez.

A DETNOV 200-as sorozat a legújabb fejlesztések alkalmazásával készült. Az új külső és megjelenés az egyik legelegánsabb a piacon, megfelelő választási lehetőség a felhasználók számára. A sorozat négy tagból áll, úgy mint 58 ºC hősebesség érzékelő, 78 ºC hőmérséklet érzékelő, optikai füstérzékelő és egy kombinált optikai és hőmérséklet érzékelő. Mind kompatibilis a DETNOV CAD központokkal.

A JPM Pannontech Kft. által forgalmazott kínálatában megtalálhatók:

  • hagyományos rendszerek
  • címezhető rendszerek
  • modulok
  • CO érzékelők

Címezhető rendszerek

Kifejezetten arra tervezték, hogy megfeleljen az összes funkcionális és esztétikai követelménynek a nagy létesítmények védelmekor. Iskolák, egyetemek, bevásárlóközpontok, ipari épületek, parkolók, kórházak számára egyaránt ideális megbízhatóságuk és felhasználóbarát működésük révén

CO érzékelő központok

A CMD-500 szén-monoxid-jelző központok 1, 2 és 3 zónás modellben hozzáférhetőek. Megfelelnek akár a kis, akár a nagyobb berendezések minden igényének.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!