Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Detnov DOD-220A intelligens optikai füstérzékelő

Detnov
10.100 Ft + ÁFA ( 12.827 Ft )
Menny.:db
Gyártói cikkszám: DOD-220A
Cikkszám: 310010
Elérhetőség: Rendelhető
10.100 Ft + ÁFA ( 12.827 Ft )
Menny.:db

Leírás

Detnov DOD-220A intelligens optikai füstérzékelő

A Detnov címezhető érzékelők 200-as sorozatát a legújabb műszaki fejlesztések alapján készítették. A teljesen új dizájn miatt a 200-as sorozat az egyik legelegánsabb a kapható készülékek között, ideális olyan létesítményekben történő felhasználásra, ahol szükséges a funkcionalitás és az esztétika egyensúlya.

A DOD-220A füstérzékelő kamrája a tervezésnek köszönhetően kiküszöböli a nem várt légáramlatokat, elősegíti az esetleges füst eljutását a kamra belsejébe az optikai érzékelőhöz. Az érzékelőben érkező füstrészecskék miatt a szórt fény riasztást eredményez, ez a Tyndall-effektus. Az eszköz védett por és rovarok ellen. Az idő múlásával vagy a környezeti hatások miatti szennyeződések káros hatásait belső algoritmus kompenzálja - ez a téves riasztások miatt fontos.

A 200-as sorozat érzékelőihez a Z-200 alap szükséges. Az aljzat rendelkezik védelemmel az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében. Külön szerszám szükséges ahhoz, hogy az érzékelőt el tudjuk távolítani az alapból.

Ennek a sorozatnak az érzékelőinél fontos funkció a polaritásfüggetlen bekötés, mellyel rengeteg időt lehet megtakarítani a telepítés során.

Detnov

A tűzjelző rendszereket gyártó katalán Detnov cég több mint 20 éves tapasztalattal és magasan képzett mérnöki csapattal rendelkezik, vezető szerepet tölt be a nemzetközi piacon. Elkötelezett a magas minőségű rendszerek gyártásában, melyeket a könnyű szerelhetőség és letisztult dizájn jellemez.

A DETNOV 200-as sorozat a legújabb fejlesztések alkalmazásával készült. Az új külső és megjelenés az egyik legelegánsabb a piacon, megfelelő választási lehetőség a felhasználók számára. A sorozat négy tagból áll, úgy mint 58 ºC hősebesség érzékelő, 78 ºC hőmérséklet érzékelő, optikai füstérzékelő és egy kombinált optikai és hőmérséklet érzékelő. Mind kompatibilis a DETNOV CAD központokkal.

A JPM Pannontech Kft. által forgalmazott kínálatában megtalálhatók:

  • hagyományos rendszerek
  • címezhető rendszerek
  • modulok
  • CO érzékelők

Címezhető rendszerek

Kifejezetten arra tervezték, hogy megfeleljen az összes funkcionális és esztétikai követelménynek a nagy létesítmények védelmekor. Iskolák, egyetemek, bevásárlóközpontok, ipari épületek, parkolók, kórházak számára egyaránt ideális megbízhatóságuk és felhasználóbarát működésük révén

CO érzékelő központok

A CMD-500 szén-monoxid-jelző központok 1, 2 és 3 zónás modellben hozzáférhetőek. Megfelelnek akár a kis, akár a nagyobb berendezések minden igényének.

Detnov CAD-150-1 intelligens tűzjelző központ 1 hurok

Gyártó: Detnov
Gyártói cikkszám: CAD-150-1
206.000 Ft + ÁFA

Detnov CAD-150-4 intelligens tűzjelző központ 4 hurok

Gyártó: Detnov
Gyártói cikkszám: CAD-150-4
390.000 Ft + ÁFA

Detnov Z-200 érzékelő aljzat

Gyártó: Detnov
Gyártói cikkszám: Z-200
1.200 Ft + ÁFA

Youtube videók

Hasonló termékek

Detnov DTD-210A intelligens hőérzékelő

Gyártó: Detnov
Gyártói cikkszám: DTD-210A
9.500 Ft + ÁFA

Cofem A30XHA-S intelligens optikai füstérzékelő

Gyártó: Cofem
Gyártói cikkszám: A30XHA-S
8.900 Ft + ÁFA

Detnov DTD-210A-I intelligens hőérzékelő izolátorral

Gyártó: Detnov
Gyártói cikkszám: DTD-210A-I
11.400 Ft + ÁFA

Detnov DOTD-230A intelligens optikai füst és hőérzékelő

Gyártó: Detnov
Gyártói cikkszám: DOTD-230A
11.900 Ft + ÁFA

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!