Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Detnov DOD-220A intelligens optikai füstérzékelő

Ár:
8.900 Ft + ÁFA ( 11.303 Ft )
Cikkszám: 310010
Gyártói cikkszám: DOD-220A
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Detnov DOD-220A intelligens optikai füstérzékelő

A Detnov címezhető érzékelők 200-as sorozatát a legújabb műszaki fejlesztések alapján készítették. A teljesen új dizájn miatt a 200-as sorozat az egyik legelegánsabb a kapható készülékek között, ideális olyan létesítményekben történő felhasználásra, ahol szükséges a funkcionalitás és az esztétika egyensúlya.

A DOD-220A füstérzékelő kamrája a tervezésnek köszönhetően kiküszöböli a nem várt légáramlatokat, elősegíti az esetleges füst eljutását a kamra belsejébe az optikai érzékelőhöz. Az érzékelőben érkező füstrészecskék miatt a szórt fény riasztást eredményez, ez a Tyndall-effektus. Az eszköz védett por és rovarok ellen. Az idő múlásával vagy a környezeti hatások miatti szennyeződések káros hatásait belső algoritmus kompenzálja - ez a téves riasztások miatt fontos.

A 200-as sorozat érzékelőihez a Z-200 alap szükséges. Az aljzat rendelkezik védelemmel az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében. Külön szerszám szükséges ahhoz, hogy az érzékelőt el tudjuk távolítani az alapból.

Ennek a sorozatnak az érzékelőinél fontos funkció a polaritásfüggetlen bekötés, mellyel rengeteg időt lehet megtakarítani a telepítés során.

Detnov

A tűzjelző rendszereket gyártó katalán Detnov cég több mint 20 éves tapasztalattal és magasan képzett mérnöki csapattal rendelkezik, vezető szerepet tölt be a nemzetközi piacon. Elkötelezett a magas minőségű rendszerek gyártásában, melyeket a könnyű szerelhetőség és letisztult dizájn jellemez.

A DETNOV 200-as sorozat a legújabb fejlesztések alkalmazásával készült. Az új külső és megjelenés az egyik legelegánsabb a piacon, megfelelő választási lehetőség a felhasználók számára. A sorozat négy tagból áll, úgy mint 58 ºC hősebesség érzékelő, 78 ºC hőmérséklet érzékelő, optikai füstérzékelő és egy kombinált optikai és hőmérséklet érzékelő. Mind kompatibilis a DETNOV CAD központokkal.

A JPM Pannontech Kft. által forgalmazott kínálatában megtalálhatók:

  • hagyományos rendszerek
  • címezhető rendszerek
  • modulok
  • CO érzékelők

Címezhető rendszerek

Kifejezetten arra tervezték, hogy megfeleljen az összes funkcionális és esztétikai követelménynek a nagy létesítmények védelmekor. Iskolák, egyetemek, bevásárlóközpontok, ipari épületek, parkolók, kórházak számára egyaránt ideális megbízhatóságuk és felhasználóbarát működésük révén

CO érzékelő központok

A CMD-500 szén-monoxid-jelző központok 1, 2 és 3 zónás modellben hozzáférhetőek. Megfelelnek akár a kis, akár a nagyobb berendezések minden igényének.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!