Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Detnov DMDP-500 oldalfali CO érzékelő

Detnov
22.651 Ft + ÁFA ( 28.767 Ft )
Menny.:db
Gyártói cikkszám: DMDP-500
Cikkszám: 360318
Elérhetőség: Rendelhető
22.651 Ft + ÁFA ( 28.767 Ft )
Menny.:db

Leírás

Detnov DMDP-500 oldalfali CO érzékelő

Termékcsalád

A CMD 500 érzékelősorozat a CMD 500 szén-monoxid érzékelő rendszerhez tartozik. Ezt a rendszert az EN 50270 2006 (EN60950-1:2001) szabályozás szerint hagyták jóvá és megfelel az ISO 9001:20015
előírásainak.

Fejlesztések

A DMDP-500 szén-monoxid érzékelőt a legújabb technikai fejlesztéseket felhasználva készítették. Az új dizájnnal az egyik legelegánsabb termék a piacon, ideális bármilyen telepítéshez, különösen azok számára, akiknek fontos az egyensúly a használhatóság és az esztétika között. Az elektrokémiai cellák és a szén-monoxid kimutatására használt algoritmusok lehetővé teszik a DMD-500 számára, hogy megbízhatóan és pontosan érzékelje a szén-monoxid szintet. A DMD-500 1 ppm felbontású és az érzékelő válaszideje kevesebb, mint 10 másodperc.

Jellemzői

A szén-monoxid érzékelők polaritás-függetlenek, két vezetéken keresztül kapcsolódik a CMD-500 szénmonoxid érzékelő központhoz. Bármelyik vezetékezési topológiával összekapcsolhatja a rendszert a telepítés követelményei szerint. A kábel (2×1,5 sodrott) hossza maximum 2 km lehet, és maximum 32 szén-monoxid érzékelőt lehet rákötni. Az érzékelőket úgy tervezték, hogy szén-monoxid érzékelő pontok a falra vagy a mennyezetre legyenek felszerelve.

Detnov

A tűzjelző rendszereket gyártó katalán Detnov cég több mint 20 éves tapasztalattal és magasan képzett mérnöki csapattal rendelkezik, vezető szerepet tölt be a nemzetközi piacon. Elkötelezett a magas minőségű rendszerek gyártásában, melyeket a könnyű szerelhetőség és letisztult dizájn jellemez.

A DETNOV 200-as sorozat a legújabb fejlesztések alkalmazásával készült. Az új külső és megjelenés az egyik legelegánsabb a piacon, megfelelő választási lehetőség a felhasználók számára. A sorozat négy tagból áll, úgy mint 58 ºC hősebesség érzékelő, 78 ºC hőmérséklet érzékelő, optikai füstérzékelő és egy kombinált optikai és hőmérséklet érzékelő. Mind kompatibilis a DETNOV CAD központokkal.

A JPM Pannontech Kft. által forgalmazott kínálatában megtalálhatók:

  • hagyományos rendszerek
  • címezhető rendszerek
  • modulok
  • CO érzékelők

Címezhető rendszerek

Kifejezetten arra tervezték, hogy megfeleljen az összes funkcionális és esztétikai követelménynek a nagy létesítmények védelmekor. Iskolák, egyetemek, bevásárlóközpontok, ipari épületek, parkolók, kórházak számára egyaránt ideális megbízhatóságuk és felhasználóbarát működésük révén

CO érzékelő központok

A CMD-500 szén-monoxid-jelző központok 1, 2 és 3 zónás modellben hozzáférhetőek. Megfelelnek akár a kis, akár a nagyobb berendezések minden igényének.

Youtube videók

Hasonló termékek

Detnov DMD-500 mennyezeti CO érzékelő

Gyártó: Detnov
Gyártói cikkszám: DMD-500
19.547 Ft + ÁFA

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!