Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Detnov CAD-150-4 intelligens tűzjelző központ 4 hurok

Ár:
348.000 Ft + ÁFA ( 441.960 Ft )
Cikkszám: 300013
Gyártói cikkszám: CAD-150-4
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Detnov CAD-150-4 intelligens tűzjelző központ 4 hurok

A DETNOV analóg központok kis és közepes rendszerekhez ajánlhatók, megfelelnek az EN54-2 és EN54-4 előírásainak egyaránt.
A csoportban két modell található, melyek egy és kéthurkos kivitelben rendelhetők. Minden hurok maximum 250 eszközt kezelhet, érzékelők és modulok vegyesen.

A kommunikáció, illetve a tápellátás két vezetéken történik. Az elemek bekötése polaritás független, mely nagymértékben segíti a telepítési munkálatokat.
Az alappanelon két külön relé található a hiba és riasztás visszajelzésre, valamint két felügyelt hangjelző kimenet a szirénák részére.

Állandó 24 V AUX segíti az esetleges külső eszközök tápellátását. Szükség esetén a rendszer kiegészíthető modulokkal, amelyek akár a távoli elérésben, vagy más rendszerekkel való kommunikációban hasznosak.
A CAD 150-1 és CAD 150-2 központok hálózatos üzemben is működhetnek, maximum 32 egység részvételével. Szintén a hálózat része lehet a távkezelő.

A központ fontos jellemzője az AUTO keresés funkció, melynek használatával a csatlakoztatott elemek gyorsan beolvashatók. A szoftveren keresztül kijelöléseket, hozzárendeléseket, megnevezéseket lehet megvalósítani, vagy a ki és bemeneti pontokat egymáshoz rendelni.

Detnov

A tűzjelző rendszereket gyártó katalán Detnov cég több mint 20 éves tapasztalattal és magasan képzett mérnöki csapattal rendelkezik, vezető szerepet tölt be a nemzetközi piacon. Elkötelezett a magas minőségű rendszerek gyártásában, melyeket a könnyű szerelhetőség és letisztult dizájn jellemez.

A DETNOV 200-as sorozat a legújabb fejlesztések alkalmazásával készült. Az új külső és megjelenés az egyik legelegánsabb a piacon, megfelelő választási lehetőség a felhasználók számára. A sorozat négy tagból áll, úgy mint 58 ºC hősebesség érzékelő, 78 ºC hőmérséklet érzékelő, optikai füstérzékelő és egy kombinált optikai és hőmérséklet érzékelő. Mind kompatibilis a DETNOV CAD központokkal.

A JPM Pannontech Kft. által forgalmazott kínálatában megtalálhatók:

  • hagyományos rendszerek
  • címezhető rendszerek
  • modulok
  • CO érzékelők

Címezhető rendszerek

Kifejezetten arra tervezték, hogy megfeleljen az összes funkcionális és esztétikai követelménynek a nagy létesítmények védelmekor. Iskolák, egyetemek, bevásárlóközpontok, ipari épületek, parkolók, kórházak számára egyaránt ideális megbízhatóságuk és felhasználóbarát működésük révén

CO érzékelő központok

A CMD-500 szén-monoxid-jelző központok 1, 2 és 3 zónás modellben hozzáférhetőek. Megfelelnek akár a kis, akár a nagyobb berendezések minden igényének.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!