Cégismertető

A JPM PannonTech Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2014. július 3-án alakult. Tulajdonosi háttere 100%-ban magyar személyekből áll. Fő tevékenységünk biztonságtechnikai termékek kis- és nagykereskedelme. Nagykereskedésünk és az ehhez kapcsolódó webáruház is a piaci igények alapján jött létre.

Fontosnak tartjuk, hogy weboldalunk ne csak áruházként működjön, hanem egyfajta tudástárként is. Olyan termékeket forgalmazunk melyek teljes körű műszaki támogatását is biztosítani tudjuk. A termékeinkkel kapcsolatos műszaki leírások, tanúsítványok, felhasználói kézikönyvek, stb. megtalálhatóak oldalunkon. Palettánkon elérhető az elektronikus vagyonvédelmi eszközök széles köre.

Cégünk vállalja az általa forgalmazott rendszerek tervezését, műszaki ellenőrzését, projektek vezetését. Szerződött kivitelező partnereinkkel vállaljuk ezen rendszerek kivitelezését és karbantartását.

A célunk a jövőben: folyamatos, magas szintű szakmai háttér biztosítása az általunk forgalmazott termékek mellé továbbá, hogy biztonságtechnikai telepítő partnereinknek a lehető legszélesebb körű termékkínálatot és raktárkészletet biztosítsuk. Felkészült, nagy kivitelezői tapasztalattal rendelkező kollégáink rendszerek tervezésénél is minél jobban segítsék üzletfeleink munkáját.

Kapcsolat

ÜZLET CÍME
1031 Budapest, Monostori út 49.


ÜZLET TELEFONSZÁMA
+36 70 681-1926


EMAIL
info@jpmtech.hu